Novi primitivizam za početnike u Novom Sadu

0
Izložba Novi primitivizam za početnike u Novom Sadu bit će otvorena u utorak, 12. februara u 14 sati u novosadskom Studiju M i trajaće do 14. februara do 22h. Izložba će biti uvod u koncertni spektakl 15. februara kada će nakon 3 godine grupa Zabranjeno pušenj
Zabranjeno pušenje, Foto: Žiga Lovšin
Zabranjeno pušenje, Foto: Žiga Lovšin

Revolucionarno raspoloženje nije prisutno samo kod publike, već i u redovima Pušenja.

- Domaćice, majke, žene, udarnici! Multimedijalnim, multikulturalnim multispektaklom u klubu The Quarter, uz izložbu Novi primitivizam za početnike, rekapituliraćemo naš rad i napraviti muzički vremeplov za našu dragu publiku u Novom Sadu! - jasno i glasno poručuje Sejo Sexon svim Novosađanima koji će zajedno s njim i ostatkom benda 15. februara pevati kultne hitove Zabranjenog pušenja.

Podsećamo da će ulaznice po promotivnoj ceni od 700 dinara biti u prodaji do nedjelje 3. februara. Od 4. do 14. februara ulaznice će koštati 900 dinara, odnosno 1.100 dinara na dan koncerta i na ulazu u klub. Ulaznice su dostupne na GigsTix prodajnim mestima - Pariski magazin (Kralja Aleksandra 12), Bulevar Books (Bulevar oslobođenja 60), knjižara Serendipiti (Spens, Sutjeska 2) i Cafe Macchiato (TC Merkator).

makonda-tracker