Leonardo di Kaprio: Konstantno preispitujem svoj život

0
Zvezda filma Đangova osveta, glumac Leonardo di Kaprio izjavio je da se ne opterećuje mislima o tome što će naredne godine napuniti 40 godina, već da se i dalje koncentriše na postavljanje novih ciljeva kako bi svoj posao radio najbolje što može.
Leonardo Di Kaprio, foto: Profimedia
Leonardo Di Kaprio, foto: Profimedia

Govoreći za magazin August Men, slavni glumac otkrio je da ga ne brinu godine, ali se često osvrće na prošlost i iznova analizira izbore koje je napravio.

- Verujem da je jako važno osvrnuti se na prošlost i analizirali odluke koje smo ranije doneli, kako bismo odlučili u kom pravcu želimo da naš život teče u budućnosti. Moj cilj je da nastavim da radim velike stvari. Još uvek nisam prestao da se bavim mojim poslom i nadam se da nikad neću – rekao je Di Kaprio.

Glumac koji je nedavno najavio dugu pauzu u karijeri kako bi se posvetio očuvanju životne sredine,  izjavio je da uprkos tim planovima i dalje oseća strast prema poslu i glumi,  te da voli izazov i uzbuđenje koje nosi pravljenje filmova.

- Kao glumac činim sve da svoju ulogu iznesem na najbolji mogući način i ispričam odličnu priču, ali na kraju nikad ne znaš kako će publika i kritičari reagovati. Snimanje filmova je vrsta večne misterije, ali je isto tako jako zabavno, uzbodljivo i za mene uvek veliki izazov – rekao je slavni glumac.

Tijana Radovanović

makonda-tracker