Skaj Vikler, Ajs Nigrutin i MC Marko pijani snimali spot Osekni se

0
Ideju za projekat je MC Marko dobio u kolima, tokom vožnje ka studiju u Beogradu, prenosi portal Vijesti.me .
Osekni se
Osekni se

Poznati crnogorski muzičar MC Marko objavio je novi spot i singl Osekni se (podgorički izraz koji znači istresi nos, izbaci sline, stoji u objašnjenju), pesmu koja je nastala u saradnji sa članovima grupe Bad Copy Skaj Viklerom i Ajs Nigrutinom.

Kako je Marko objasnio u razgovoru za Vijesti, ovaj video trebalo je premijeru da doživi na MTV-u, ali je ona odložena, a on nije mogao da čeka, pa je objavio spot na YouTubu gde kaže da je njegova najveća ciljna grupa, veća nego na bilo kojoj televiziji.

Direktor fotografije je Stevo Vasiljević, za svetlo se pobrinuo Kaćo, a za montažu Đuka. Kako stoji u saopštenju na YouTube servisu, video je sniman u Los Anđelesu, ali pošto se akterima nije svidio grad, odlučili su da urade sve u enterijeru.

- Pola se ne sećamo jer smo bili pod dejstvom alkohola. Proveli smo se fenomenalno, ali smo dosta toga zaboravili, pa smo gledali u montaži. Jedino smo igrane delove snimali polutrezni - priča MC Marko.

Sam projekat je, prema njegovim rečima, nastao u kolima, tokom vožnje ka studiju u Beogradu gde je Bad Copy išao da snima album.

makonda-tracker