Kejti Holms: Ljubav između varjače i kreveta

0
Glumica Kejti Holms definitivno je prebolela omalenog Toma Kruza u naručju svog mnogo višeg kolege Džejka Gilenhala za kojeg u poslednje vreme često kuva i to u njujorškom stanu koji je kao poklon dobila od bivšeg izabranika
Kejti Holms, Foto: Guliver
Kejti Holms, Foto: Guliver

Iako su mnogi verovali da je nakon razvoda od Toma Kruza (50), glumica Kejti Holms (34) završila svoju holivudsku karijeru i više nema šta da traži u fabrici snova, ispostavilo se da nije tako. U njenom slučaju, brak, ali i razvod od srcelomca iz osamdesetih godina prošlog veka, pokazali su se kao pun pogodak. Druga polovina 2012. protekla je u znaku njihovog rastanka i svi su se pitali ko će ubuduće stilizovati njihovu ćerku Suri (6), ali i koliko će para Kejti dobiti za te poduhvate. Pošto je cifra podrazumevala mnogo nula, glumica nije imala razloga za veliku tugu, pa su usledile nedoumice i oko njenog novog izabranika. S obzirom na to da se izborila sa strogim pravilima sajentologije koju je prihvatila sa svojim bivšim mužem, verovatno joj nije bio problem da savlada ni prepreku u vidu potražnje novog dečka. Svetski mediji već nedeljama spekulišu da je zgodna brineta ozbiljne platežne moći, ovog puta oko bacila na kolege čija visina prelazi metar i žilet. Konačni izbor pao je na glumca Džejka Gilenhala (32). Dobro obavešteni izvori tvrde da njih dvoje vreme provode zajedno uglavnom u večernjim satima i to u njenom njujorškom domu.

Ona kuva, a on degustira specijalitete koje Kejti pravi. Poznato je i da su se dosadašnji slični scenariji završavali i javnim potvrdama emotivne veze. Međutim, njih dvoje do sada nisu bili voljni da daju bilo kakvu zvaničnu potvrdu ili demanti takvih priča. Inače, Kejti i Džejk upoznali su se preko svog zajedničkog prijatelja, glumca Džošue Džeksona, s kojim je glumica igrala u popularnoj seriji Dosonov svet. Da li će ova veza dospeti do neke naslovne strane, ostaje da se vidi, ali je sasvim izvesno da se gospođica Holms odvažila da uživa u devojačkim čarima slobode. Sada ima zgodnog momka, novac, ćerku i popularnost, pa se mnogi pitaju šta je još mogla da poželi u novogodišnjoj noći. Za razliku od Tomove druge supruge Nikol Kidman i prve Mimi Rodžers, Kejti je bila gotovo nepoznata široj javnosti pre ljubavne afere sa Kruzom. U žižu interesovanja dospela je nakon njegovog gostovanja u šou-programu najplaćenije Amerikanke Opre Vinfri kada je Tom skačući poput mladog majmuna objašnjavao korpulentnoj voditeljki koliko je zaljubljen. Upečatljivi će ostati i njihovi dolasci na crvene tepihe u kožnoj garderobi i na motoru, a da li će glumica i buduće partnere prevesti žedne preko vode, vreme će brzo pokazati.

 Moni Marković

 

makonda-tracker