Bojan Perić: Oženiću se čim nađem pravu devojku

1
Glumac Bojan Perić još sanja o velikoj ljubavi, a do tada ne krije da trenutna zadovoljstva pronalazi u kratkim romansama i otkriva da je na ličnom primeru osetio kako veze sa koleginicama nemaju perspektivu
Bojan Perić, Foto: Petar Đorđević
Bojan Perić, Foto: Petar Đorđević

Prethodnu godinu u životu glumca Bojana Perića (27), bar kada je reč o poslu, obeležila je uloga kadeta Stošića u RTS-ovom serijalu Vojna akademija. Talentovani glumac svestan je neizvesnosti koju nosi njegova profesija, a uprkos svakodnevnim preispitivanjima, veruje da će samo radom ostvariti karijeru koju priželjkuje. Uspeh na poslovnom planu doneo mu je i uzbudljive romanse, ali ne i pravu ljubav, pa je u novu 2013. godinu ušao sa velikim očekivanjima, a jedna od njegovih želja odnosila se i na sreću u emotivnom životu.

- U novogodišnjoj noći poželeo sam posao i devojku jer situacija u mom životu izgleda kao u pesmi Danijele Martinović: Ide mi u životu, ide mi, ali mi fali ono malo ljubavi... Mislim da još nisam okusio pravu emotivnu ispunjenost, a nakon svake veze shvatao sam da je to bila dečačka zanesenost. Verujem u to da se prava ljubav događa samo jednom u životu, a kada to prepoznamo, sigurni smo u sebe i osobu do koje nam je stalo. Naravno, kada to doživim, neću dugo oklevati kada je reč o ženidbi – otkriva Bojan koji se s osmehom na licu seća prvih ljubavi.

- Pošto sam u vreme prvih zaljubljivanja živeo u Solunu i pohađao internacionalnu školu, izbor moje prve devojke malo je neobičan za naše prostore. Tada me nisu privlačile Evropljanke, već je moje simpatije osvojila jedna devojka iz Japana. Od tog trenutka shvatio sam da sam spreman na svakakve žrtve zarad ljubavi, izgleda da sam tako skrojen – govori glumac koji nije pristalica romansi sa svojim koleginicama.

 

-  S jedne strane to je velika prednost jer osoba pored vas ima razumevanja i shvata posao kojim se bavite, ali velika mana jeste to što se međusobni razgovori svode samo na jednu temu. Bio sam u vezi sa jednom koleginicom, ali sve je kratko trajalo jer su mi se, u stvari, dopale situacija i osećanja koja sam idealizovao. Nije mi strana ljubavna patnja i nikada se ne stidim svojih emocija. Danas zarad kratkoročnog zadovoljstva mnogi uplovljavaju u kratke romanse, pa je takav slučaj i sa mnom. Prava stvar je u onoj iskrenoj ljubavi koja dođe posle nekoliko promašenih veza ili se bar nadam da je tako – kaže Bojan koji veruje da ga u narednoj godini očekuju i novi poslovni uspesi.

- Vojna akademija predstavljala je za mene odlično iskustvo jer sam kroz saradnju sa Ljubomirom Bandovićem, Vojom Brajovićem i Dejanom Zečevićem bio u prilici da mnogo toga naučim, a gluma je zanat koji se krade. Kao i moje kolege nisam mogao da biram uloge jer je danas mnogo teže dobiti neku rolu, nego je odigrati. Verujem u to da se kvalitet dokazuje trajanjem. Ponekad se zapitam da li sam dovoljno dobar za profesiju kojom se bavim, ali u tim trenucima setim se lepih reči podrške upućenih od ljudi do čijeg mišljenja mi je zaista stalo – ističe glumac.

 

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker