Sanja Dimitrijević i Uroš Ćertić: Ljubav nam kroji život

0
Da se kaskader Uroš Ćertić nije beskrajno trudio da osvoji srce mlade takmičarke muzičkog šou-programa Prvi glas Srbije Sanje Dimitrijević, danas njih dvoje ne bi ushićeno ispisivali tajne svoje ljubavi
Sanja Dimitrijević i Uroš Ćertić, Foto: Nebojša Babić
Sanja Dimitrijević i Uroš Ćertić, Foto: Nebojša Babić

Takmičarka muzičkog šou-programa Prvi glas Srbije Sanja Dimitrijević (27) i kaskader koji je imao na desetine uloga u holivudskim hit filmovima Uroš Ćertić (30) otpočeli su pre tri meseca strasnu ljubavnu romansu u kojoj beskrajno uživaju. Upoznali su se preko zajedničke prijateljice, ali emocije među njima nisu planule na prvu loptu.

- Nije bilo lako dovesti je na Dorćol. Vadio sam sve kečeve iz rukava tipa: Moj Dorćol je lep kraj, mogli bismo da se provozamo motorom… Šta sve nisam govorio i radio pokušavajući da je osvojim. Ona je toliko normalna i skromna devojka i stvarno neko mora da joj se mnogo svidi da bi započela vezu. Veliki je emotivac i izuzetno je kreativna. Volim njenu prirodnu, aristokratsku lepotu, bez grama šminke. Izgleda mi kao princeza, ali njen fizički izgled u potpunoj je senci njenih karakternih osobina koje su zadivljujuće. Na drugom sastanku na Kalemegdanskoj terasi rekao sam joj koliko mi se sviđa. Ponekad joj kažem: Još pedeset godina i dosta mi je. Onda možeš da nađeš drugog. Šalu na stranu, mislim da bi smak sveta nastupio onda kada bismo nas dvoje raskinuli - u dahu priča Uroš čija partnerka nije ništa manje uzbuđena kada govori o njihovoj vezi.

- Sa Urošem mi je predivno. Presrećna sam i ne mogu da verujem da sam pronašla nekog sa toliko razumevanja za svoje učešće u Prvom glasu Srbije. Prošlu vezu prekinula sam upravo zato što me ta osoba nije podržala u ostvarivanju mog profesionalnog  sna - ističe pevačica koja uživa u romantičnim gestovima svog izabranika.

- Sudbina je odlučila da se upoznamo, a to što smo zajedno moraću da pripišem uglavnom sebi jer sam se oko nje trudio kao nikada u životu. Iako traje kratko, naša veza je sve ozbiljnija. Trenutno razmišljamo o tome kojeg ćemo psa da kupimo i istinski uživamo u sitnicama koje čine život - priča Ćertić koji se raduje svakom Sanjinom uspehu.

- Kao osoba koja voli to što radi, podržavam Sanju u nameri da izgradi ozbiljnu karijeru. U početku nije znala čime se bavim, ali ni kasnije joj nije smetalo to što sam poznati kaskader sa povremenim glumačkim ulogama. Otkad se znamo, samo dva puta putovao sam na inostrane angažmane i naravno da zbog svih izazova koje podrazumeva moja profesija Sanja strepi za mene - kaže Uroš, a njegova draga se nadovezuje.

- Po prirodi je malo luckast, a njegovo zanimanje ponekad me plaši. Ne volim ni motore ni mnoge druge opasne rekvizite koje koristi, ali verujem da je dobar u svom poslu. Kako uz to redovno trenira, i sama sam počela da vežbam - priča pevačica koju njen dragi svake subote čeka pred studijom Prvog glasa Srbije.

- Svaki put joj nosim kofere, budući da svi takmičari spakovani dolaze u studio, ne znajući ko će tog dana da napusti šou. Nakon toga najčešće odemo kod mene, otvorimo flašu vina da nazdravimo u čast njenog prolaska i ta dva, tri dana koliko je tokom nedelje slobodna, stalno smo zajedno - naglašava Ćertić koji je pre nekoliko dana fotografisan u provodu sa svojom drugaricom, atraktivnom glumicom Marijom Karan koja mu je obezbedila mnoge kontakte u svetu holivudskog filma, pa sada s ponosom ističe kako poznaje mnoge slavne umetnike.

- Tom Kruz je sjajan, a isto tako i Ben Stiler. Kaskaderi inače veoma poštuju Kruza jer devedeset i devet odsto svojih kaskaderskih scena radi sam i zna koliko nam je teško, dok pojedini glumci i ne razmišljaju o tome koliko je taj posao rizičan sve dok se ne dogodi neka nezgoda pa kaskader pred njima zadobije otvoreni prelom noge ili ruke - završava ovaj hrabri i zaljubljeni momak.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker