Sara Jovanović: Drago mi je što smo priredile dobar kraj ove sezone

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

snowhite

22-01-2013 20:33h
Najbolja! Svojim talentom, harizmom, energijom, istrajnoscu, specificnim vokalom i nastupima u rangu svetskih zvezda obelezila je ovogodisnji PGS. Nju cemo tek slusati jer, realno, jedina ima potencijal da ostvari veliku karijeru. Samo napred, Saro! Ne bi bilo lose da karijeru gradis negde van, jer Srbija ne prasta autenticnost. Sve najbolje.

raf

22-01-2013 20:21h
ovaj clanak vam je grozan

Mila

01-01-2014 16:34h
Saro mislim da si zaslužIa pobedu i u tvoje lice zvuci poznato i u prvom glasu Srbije ja sam poslao a glas za tebe u tvoje lice zvuci poznato mnogo lepo po meni i pevas i fenomenalno igras i najbolja si prema deci bar tako izgledas kad te Gledam na tv i ono sto cini saru je njen osmeh.

Mila

02-05-2014 10:18h
Sara je fantastična kao i Nevena.Prvi glas Srbije je prosao dobro samo mi nije jasno zasto je Sara osvojila 3 mesto?ona ima sve na sceni i sve odradi super.U tvoje lice zvuci poznato je Sara osvojila drugo mesto i tu je dobro proslo.Nevena ima novi singl koji mi se jako dopao na Kopaoniku.Sara i Nevena su mi najomiljenije poznate licnosti!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: