Kajli Minog na naslovnoj strani februarskog broja magazina Elle

0
Dvadeset pet godina u industriji zabave i sedmi put na naslovnoj strani magazina Elle. Jedinstvena i neponovljiva – Kajli Minog.
Kajli Minog, foto: Cuneyt Akeroglu za magazin Elle
Kajli Minog, foto: Cuneyt Akeroglu za magazin Elle

Nema mnogo žena koje mogu da kažu da su se našle na naslovnoj strani britanskog izdanja magazina Elle sedam puta. Kajli može. Nema ni mnogo žena koje mogu da kažu da su prodale album u 68 miliona primeraka, osvajale nagrade kao što su Brit, Ivor Novello i Grammy, ili da proslavljaju 25 godina u šou-biznisu. Elle je obožava. Kao i svi drugi.

Toliko je dobra u tom svom opuštenom pristupu poslu da ponekad pomislimo da je četvrt veka u vrhu muzičke industrije slučajnost ili puka sreća. Strahovi o tome da joj se karijera okončava, koje je poverila novinaru magazina Elle još pre dvanaest godina, zapravo su bili bez osnova. Činjenica je da je Kajli oduvek znala put.

- Nisam se u svemu ovome našla slučajno - kaže ona, dok sedimo jedna preko puta druge u apartmanu jednog hotela u Londonu.

- Ovo je ono što sam oduvek želela.

Kada sam pre dvadeset minuta ugledala Kajli, stajala je u svojoj hotelskoj sobi s novorođenčetom u naručju. Nosila je haljinu s peplumom Yves Saint Laurent od crne čipke, cipele s vrtoglavo visokim potpeticama, a njene ogromne D&G minđuše klatile su se dok je ljuljala bebu.

Ovo je slika za koju bi svaki paparaci fotograf sve dao da snimi i scena koju većina ženskih zvezda novinarima ne bi dozvolila da vide. Gomila članaka napisana je o tome da li će Kajli dobiti bebu, a evo nje, bdi nad jednom malom devojčicom (koja je, ispostaviće se, dete njenog prijatelja).

- Nije li predivna? - uzdiše Kajli.

To vam govori sve što treba da znate o Kajli. I pored toga što je 25 godina njen privatni život stalno bio pod lupom, Kajli je i dalje veoma prirodna i dosledna sebi. Ni pored toga što se kroz medije godinama kao tema provlačila njena materica, nije da pitanje o deci ne sme da se postavi. Kajli na to sleže ramenima i kaže:

- Ne razmišljam o tome. I dalje se nadam da ću imati porodicu. A ipak, imajući u vidu moje godine, realistična sam. Svesna sam da više nije stvar u tome da li nešto želim ili ne želim. Više nije do mene.

Ostatak teksta možete da pročitate u februarskom broju magazina Elle.

Tekst: Louise Gannon

Moda: Anne-Marie Curtis

Foto: Cuneyt Akeroglu

Prevela: Nataša Atanacković

makonda-tracker