Samo za dame: Provokativna plesna atrakcija Chippendales u Domu sindikata 7. marta

0
Muška plesna atrakcija Chippendales poznata po provokativnom, erotskom izvođenju namenjenom isključivo za žensku publiku, nastupiće u Domu sindikata, 7. marta.

Chippendales je osnovan 1970. godine kao prva profesionalna muška plesna trupa. Kvalitet njihovih koreografija i izvođenja, pomogao je u prihvatanju The Male Review Show kao zabavne, popularne forme.  Danas ova kompanija producira više predstava širom sveta, uključujući i stalne postavke na Brodveju i u Las Vegasu.

Nastupajući pred više od milion žena svake godine u 25 zemalja sveta, Chippendales je stekao naziv The Ultimative Girls Night Out doživljaj. Izazovnim plesovima, ovaj sastav oživljava klasične fantazije pretvarajući ih na sceni u egzotična iskušenja. 

Trupa broji 48 stalnih muških izvođača koji provode ukupno 59.725 sati u teretani godišnje. Među izvođačima su studenti, profesori, web dizajneri, fotografi, brokeri, vojnici, pevači, kikbokseri, itd...

Brend je nedavno proslavio 30 godina postojanja kao Number 1 Male Revue in the World.

Chippendales publici u Srbiji poručuje: Muževi i momci – čuvajte se, naš nastup kreiran je samo u jednom cilju – da maksimalno zabavimo dame.

Za Chippendales možete nabaviti specijalnu VIP ulaznicu po ceni od 5000 dinara koja uključuje upoznavanje sa momcima iza scene i čašu šampanjca kao i mesto u prvim redovima. Ove ulaznice su limitiranog broja.

Ulaznice za su u prodaji od danas, 21. januara po sledećim cenama: 2200, 2500, 2900, 3500 i 5000 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra.

makonda-tracker