Tarik Filipović: Nesreća mi je skratila život

0
Samo nekoliko sati nakon što su mu u Krapinskim toplicama operisana potkolenica leve noge, kao i polomljeno koleno, glumac Tarik Filipović za hrvatski Story otkrio je kako se nesreća dogodila i kako se trenutno oseća
Tarik Filipović, Story arhiva
Tarik Filipović, Story arhiva

Sinoć na pešačkom prelazu u Kustošiji naleteo je na mene vozač, udario me, slomio mi nogu, polomo koleno, a policiji je rekao da se zamislio. Hitno su me odvezli na Sveti Duh, a potom u Krapinske toplice gde sam operisann. Ugradili su mi šrafofe, osećam se iscrpljeno… A šta sad da radim, to mi je uzelo mi četiri meseca života! Operacija je prošla u redu, slede mi terapije i rehabilitacija – rekao je ekskluzivno za hrvatski Story Tarik Filipović.

Uz njega je stalno supruga Lejla, koja je s nestrpljenjem čekala ishod operacije. U bolnici će ga posetiti i sinovi Arman i Dino.

Na voditelja je juče u poslepodnevnim časovima u naselju Kustošija u Zagrebu naletio terenac kojim je upravljao 60-godišnjak. Vozač nije na vreme uočio Tarika na pešačkom prijelazu, a klizav kolovoz doprineo je da ne uspe da zakoči na vreme.

makonda-tracker