Ivana Zarić i Irina Radović uručile vrednu donaciju Udruženju samohranih majki

0
Immo Outlet Centar organizovao je po peti put, humanitarnu akciju Mame za mame, koja se bori za bolji život samohranih majki. U toku novogodišnje kampanje koja je trajala od 15. decembra do 11. januara u Immo Outlet Centru prikupljala su se sredstva za samohra

One su zajednički donirale hranu, igračke, kozmetiku i garderobu, koju su zajedničkim snagama prikupili zakupci i posetioci Immo Outlet Centra u toku novogodišnjih praznika.

Ivana i Irina su pored brige o svojim mališanima odlučile da malo svog vremena posvete i deci kojima je svaka vrsta pomoći neophodna i da im uz donaciju i lepu reč izmami osmehe na lica.

- Kao roditelj uvek želiš da uradiš mnogo za svoje dete, da mu priuštiš što više. Na žalost, nisu svi u mogućnosti da to učine. Zato moraju da postoje ovakve akcije u kojima mi, javne ličnosti i građani možemo da uradimo nešto malo, što će samohranim mamama značiti mnogo - rekla je Irina Radović.

I Ivana Zarić je izrazila zadovoljstvo učešćem u akciji:

- Jako mi je drago što sam danas ovde i što sam deo akcije Immo Outlet Centra. Mi žene smo veoma emotivne i ove stvari nas jako pogađaju. Zato mi je drago što mogu da kao javna ličnost doprinesem i pomognem, jer sam i sama roditelj i znam koliko je roditeljima neophodna pomoć u odgajanju deteta.

Humanitarna akcija Mame za mame ima za cilj da pomogne samohranim majkama i njihovoj deci. U okviru novogodišnje kampanje smo po peti put obezbedili donaciju za Udruženje samohranih majki i uspeli bar malo da olakšamo život ovim hrabrim ženama.

- Današnjom akcijom smo usrećili 30 mališana slatkim paketićima, a obukli njih 60. Od prikupljenih sredstava, više od 10 odsto garderobe je bilo potpuno novo - izjavila je tom prilikom Dušica Radišić, predsednica Udruženja samohranih majki i zahvalila se Immo Outlet Centru na bogatoj donaciji.

 Poznate mame velikog srca koje su do sada podržavale humanitarnu akciju Mame za mame su voditeljke Maja Nikolić, Nina Lečić, Snežana Dakić, Irina Radović kao i glumice Sloboda Mićalović, Anita Lazić i Kalina Kovačević.

makonda-tracker