Ivana Zarić i Irina Radović uručuju vrednu donaciju Udruženju samohranih majki

1
Immo Outlet Centar organizovaće po peti put, humanitarnu akciju Mame za mame, koja se bori za bolji život samohranih majki u sredu, 16. januara u 13 sati gde će poznate voditeljke Ivana Zarić i Irina Radović uručiti donaciju Udruženju samohranih majki.
Ivana Zarić, Irina Radović, foto: Story press
Ivana Zarić, Irina Radović, foto: Story press

U toku novogodišnje  kampanje Immo Centra koja je trajala od 15. decembra do 11. januara, prikupljena je vredna i značajna donacija koju su prikupljali zakupci Immo Outlet Centra i svi posetioci otvorenog srca. Oni su zajednički  donirali hranu, igračke, kozmetiku i garderobu, koju će poznate voditeljke i mame uručiti onim majkama kojima je pomoć najpotrebnija.

Ivana i Irina su odlučile da malo svog vremena posvete i deci kojima je svaka vrsta pomoći neophodna i da im uz donaciju i lepu reč izmami osmehe na lica.

Humanitarna akcija Mame za mame ima za cilj da pomogne samohranim majkama i njihovoj deci. Poznate mame velikog srca koje su do sada podržavale humanitarnu akciju Mame za mame su voditeljke Maja Nikolić, Nina Lečić, Snežana Dakić, Irina Radović kao i glumice Anita Lazić, Sloboda Mićalović i Kalina Kovačević.

makonda-tracker