Džodi Foster nije istakla da je lezbejka, već da je singl

0
Iako su mnogi mediji protumačili da je na dodeli nagrada Zlatni globus crvenokosa glumica priznala svoju seksualnu orijentaciju, ona se samo našalila rekavši da se deklariše kao singl.
Džodi Foster, foto. YouTube
Džodi Foster, foto. YouTube

Džodi Foster nikada se nije javno deklarisala kao lezbijka, pa to nije učinila ni ovoga puta. Kako sama tvrdi, to je poznato još od pre hiljadu godina, kada je bila mlada devojka koja se otvorila roditeljima, bliskim prijateljima i saradnicima, a kasnije i svakom koga je upoznala.

Zaokupivši pažnju gledalaca, glumica je u jednom trenutku rekla da je konačno rešila da se deklariše, da je veoma nervozna i da je za govor koji namerava da održi potrebno mnogo hrabrosti.

- Deklarišem se...deklarišem se kao SINGL! - duhovita je bila Džodi koja je dobila nagradu za životno delo Cecil B. DeMille, a zahvalila se i bivšoj, dugogodišnjoj partnerki Sidni Bernard.

- Hvala ti Sid, tako sam ponosna na našu modernu porodicu, na naše divne sinove - istakla je ova umetnica.

Glumica je rekla da ima pedeset godina, a da je u filmskoj industriji punih četrdeset i sedam. Konstantno pod lupom javnosti, izbegavala je da forsira svoje seksualno opredeljenje.

- Da ste od malih nogu na filmu, i da vas stalno prate u stopu, da ste morali da se borite za normalan život među iskrenim ljudima, možda bi ste shvatili zašto toliko cenim privatnost - iskreno je prokomentarisala glumica, koja je izazvala suze u očima kolega i prijatelja govoreći o svojoj majci.

- Volim te i divna si majka, molim te ponesi to sa sobom kad budeš spremna za odlazak - dirljivo je rekla Džodi.

Zorana Stanković

makonda-tracker