Stanija Dobrojević: Molim se Svetom Vasiliju Velikom

3
Uoči praznika Vasiljevdana i pravoslavne Nove godine, učesnica Survivora otkriva koje su njene želje i ističe da ne želi da je mediji više oslovljavaju starletom, budući da joj smeta sa kojim devojkama sa srpske javne scene je stavljaju u isti koš.
Stanija Dobrojević, foto: Privatna arhiva
Stanija Dobrojević, foto: Privatna arhiva

Uvek na Božić i za srpsku Novu godinu sumiram prethodnu godinu, a 2012. sam obeležila skandaloznim učešćem u najekstremnijem rijalitiju Survivor, krasila sam naslovne strane prestižnih muških magazina, zatim sam preživela medijski Survajver, a mogli ste da me gledate i u epizodi Stanija Survivor NYV - uragan Sandy. 2012. mi je bila veoma burna godina i zauvek ću je pamtiti. 

Mojih 10 novogodišnjih želja za srpsku Novu godinu su:

1. Prvo bih poželela zdravlje mojoj porodici, bližnjima kao i svim ljudima. Da našoj zemlji krene na bolje, da ljudi žive u izobilju, da vole i budu voljeni. 

2. Da ostvarim najveću želju moje porodice a to je da diplomiram ove godine! 

3. Mediji me nisu mazili. Želim da se smiri medijsko ludilo i i da mi ova godina bude ozbiljnija i mirnija. Zamolila bih medije da me više ne svrstavaju među naše starlete. Molim se i Svetom Vasiliju Velikom, čije ime sutra slavimo, jer i on zna da to nisam. Ja sam učesnik Survivora, krasila sam naslovne strane prestižnih muških magazina, jedina sam srpska Plejboj zečica koja je bila u L.A. kod Hju Hefnera. Sada poziram i slikam se iz hobija, ali ne živim od toga! Imam svoj posao, fakultet i moju godišnju zaradu u Americi mogu svima da pokažem na papiru. Mediji mi dođu kao dobra zabava, ali itekako imam ozbiljan posao i zanimanje. 

 

4. Da obradujem moje fanove novim projektima na kojima ozbiljno moj tim i ja radimo. Da i dalje uživam u interakciji sa njima putem društvenih mreža. 

5. Da napredujem u poslu i karijeri. Neka lepa pozicija u marketing menadžmentu.

6. Da imam dovoljno slobodnog vremena da boravim u Srbiji sa svojom porodicom, prijateljima, među svojim narodom! Imam lep život u Americi ali me često hvata nostalgija.

7. Još mnogo lepih egzotičnih putovanja. 

8. Da se što više posvetim treniranju, zdravoj ishrani, zdravom životu.

9. Jedva čekam da moja mlađa sestričina dobije i drugu bebu da familija ima šta da dadilja, a mene da ne pitaju kada ću da se udam i radjam bebe! (Smeh) 

10. Da uživam u ljubavi, ali bez pritiska, prstena i teranja u brak. Ne, bar još par godina! (Smeh)

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker