Prvi glas Srbije: Boris i Zoran ostali bez finala

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

Zarko

17-01-2013 11:05h
Zao mi je sto je Zoran ispao iz ovog takmicenja i to od Sare koja ima veoma neprijatan glas plus sto jako ruzno zvuci ono sistanje kada udise vazduh dok peva. Sto se scenskog nastupa tice, nema ga ni Zdravko Colic ali ima harizmu i predivnu boju glasa pa je na estradi toliko godina i svi ga vole i mladi i stari.

Tijana

18-01-2013 10:03h
KATASTROFA!!!!!!!!!!!! BRUKA I SRAMOTA!!!!!!!! VRATITE BORISA I ZORANA U FINALE SA OVE TRI " NAZOVI PEVACICE " PA DA VIDIMO KO CE DOBITI NAJVISE GLASOVA....! BORISE, NAJJACI SI!!!!!!!! MOGU SAMO DA TI ZAVIDE, TI SI RODJENA ZVEZDA!!!

Nikola

13-01-2013 00:47h
Bruka i sramota. Nameštaljka!

BORIS PETROVIC

13-01-2013 00:12h
LEGENDO.ZAO MI JE STO NISI PROSAO AL SI KRALJ. . .

nena

13-01-2013 00:27h
bravo za saru mislila sam da ce i ovog puta da spasavaju zorana

sleeper

13-01-2013 01:19h
Ako je publika ovako glasala onda sam ja Papa Vojtila. Ko može da dokaže koliko je ko imao glasova? Čudno je što su neke stvari procurile u javnost pre no što je emisija i počela. JADNO JE SVE TO!

Ruzica

13-01-2013 13:31h
Razocarana sam, Sara krestavog glasa prodje, ne svidja mi se njena boja glasa ! Trebao je proci Zoran pa da bude jedno musko u finalu.

ZORAN <33333

13-01-2013 17:12h
ZOOOORAAAAAN JEE TREBAAOO DAAA POBEEEDIII!!!!!!!!!!!!!! NAAMESTALJKAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SARAA IMA KRESTAV GLAAAS!!!!!!!!!!

:)

13-01-2013 15:41h
nije uredu sto je zoran ispao!!!sara je grozna!!

Bina

14-01-2013 15:19h
Nemogu da verujem kakava je ovo namestaljka... da menjaju pravila u poslednjem trenutku? I daj molim te Mirna da dobije vise glasova od Borisa...STO IMA NAJVISE FANOVA NA DRUSTVENIM MREZAMA SKORO 19,000 Uopste necu vise da gledam PGS, nije nista zanimljiv ko ce pobediti... TRI SMIZLE SU OSTALE STO KUKAJU NON STOP!

Sara= HELIJUM
Nevna= DRVENA LUTKA
Mirna= TOTALNO MIRNA= nije za estradu!

BORIS KRALJ!!!

novljanka

13-01-2013 23:47h
Nepravedno i neprofesionalno što se Aleksandre i Vlada tiče! Sramno da onako ružno i sa oskudnim fondom riječi komentarišu pjevanje Nevene i Zoranovo a ne daj Bože da sa njima na crtu moraju stati!? I još sramotnije favorizovanje Mirne i Sare!? Šta jel Mirna nije monotona, sve u istoj ravni bez velikih emocija, jadno i nji -nja pjevanje. Intonativno svaka čast ali nema ono što imaju i Nevena i Zoran, pjevanje koje budi emocije. Sara je odlična za neki šou gdje se igra i glumi a pjeva po potrebi ali da to i nije bitno! Uozbiljite se Vlado i Aleksandra, ponašate se bahato i nepristojno, smijete se svemu i svačemu, pogledajte malo i sebe , vidite snimke pa se zamislite!!!

Goran

19-01-2013 16:51h
Sara je zaslizeno prosla,a Zoran zasuzeno ispo davali su mu pjesme koje njemu leze,da su mu dali neki narodnjak ispo bi i prije pa mislim stvarno nije vas sramota Sara je jednom pogresila "zaboravila text" i sta sad svakom se moze desit,Za Borisa kazem svaka cast.
SARA DO POBEDE !!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: