Elton Džon demantovao navode da su suprug i on dobili dete

0
Nakon što je New York Post objavio vest da su Elton Džon i Dejvid Furniš dobili drugo dete sa istom surogat majkom koja im je rodila sina, muzičar je to negirao.
Elton Džon i Dejvid Furniš, foto: Profimedia
Elton Džon i Dejvid Furniš, foto: Profimedia

Elton Džon demantovao je navode da su suprug David Furniš i on dobili još jedno dete. Pevačev predstavnik negirao je vest koju je u četvrtak objavio New York Post tvrdeći da su supružnici dobili drugo dete sa istom surogat majkom koja im je na Božić 2010. godine rodila sina Zakarija.

- Navodi da su Elton i David dobili drugo dete su lažni - izjavio je pevačev predstavnik za medije.

Par je odlučio da nikada neće otkriti identitet surogat majke.

- Elton i Dejvid vole tu ženu poput sestre i osećaju se njenim dužnicima za ceo život. Naravno da su je dobro nagradili. Ipak, njen identitet nikada neće biti otkriven - otkrio je izvor.

Elton nije krio da bi voleo da dobije još jedno dete jer ne želi da maleni Zakari bude jedinac. Priznao je da mu je žao što je toliko dugo čekao da dobije dete.

- Mislim da to svakoga promeni. To je najlepša stvar koju sam mogao doživeti. Žalim što to nisam ranije učinio, on je promenio naše živote. Sada se sve vrti oko njega. On je sjajan, voli ljude. Svako jutro prvo doručkujem s njim, to je prva stvar koju napravim - izjavio je jednom muzičar.

makonda-tracker