Katarina Živković i Branislav Janković: Venčanje će doći spontano

0
I posle dve godine romanse, pevačica Katarina Živković i voditelj Branislav Janković srećni što imaju jedno drugo vole se istim žarom i ne opterećuju se planovima za budućnost
Katarina Živković i Branislav Janković, foto: Vladimir Šporčić
Katarina Živković i Branislav Janković, foto: Vladimir Šporčić

Iako je malo ko verovao u njihovu ljubav koja se rodila pre dve godine pred kamerama u rijaliti šou-programu Farma, pevačica Katarina Živković (23) i voditelj TV Svet plus Branislav - Bane Janković (29) uspeli su da demantuju sve one koji su sumnjali jer njihova zaljubljena lica govore više od reči. Zajedno su istrpeli sve medijske pritiske, ali i privatne sumnje i strahove koji su samo ojačali njihove emocije. Životom pod istim krovom testirali su svoj emotivni odnos koji su u Varaderu na obali Karipskog mora u maju ove godine krunisali romantičnom veridbom. Duboko uvereni da su jedno u drugom pronašli partnere za ceo život, nasmejani i zadovoljni, spremni su za nove izazove koje će prst sudbine neminovno postaviti pred njih.



- Ovu godinu sigurno ćemo pamtiti po veridbi koja je bila vrhunac našeg putovanja na prelepu Kubu. To su trenuci koje nikada nećemo zaboraviti, a naročito ja jer sam prosidbu planirao duže vreme. Bio je to veoma lep, romantičan i intiman događaj za oboje. Kaća je lepa i pametna, a opet skromna devojka koja čvrsto stoji na zemlji - započinje priču Bane dok sa smeškom gleda u svoju voljenu koja ga sve vreme zadirkuje dok priča, na taj način pokazujući kako su još zaljubljeni poput tinejdžera.



- Nas dvoje nismo klasičan par jer smo različiti po temperamentu, ali imamo potpuno poverenje jedno u drugo, volimo se, podržavamo, zajedno sazrevamo i gradimo samostalne karijere što mi je najvažnije. Uvek me obori s nogu kada mi Bane donese doručak u krevet ili me iznenadi romantičnim poklonima. On je pravi muškarac - ističe poznata Leskovčanka koja na pitanje da li će sledeće godine stati na ludi kamen odgovara samo zagonetnim osmehom dok je Bane, kao pravi džentlmen, ipak rečitiji.

- Kod Kaće i mene sve je spontano, a tako je bilo i kad je reč o veridbi. Jednostavno sam slušao svoje srce i verujem da će isto biti i za venčanje, zbog čega ne bih ništa unapred govorio. Ono što sigurno znam jeste da ćemo početkom marta otputovati na Kubu ili u Meksiko, a do tada ćemo ići na Kopaonik i Zlatibor. To su trenuci kada se posvećujemo isključivo jedno drugom i oni su za nas najdragoceniji - iskren je ovaj šarmantni voditelj koji je svojoj devojci velika podrška pa je učestvovao i u realizaciji njenog novog spota za pesmu Da mi je, a bio je i na njenom nastupu 31. decembra u klubu Marshal u Kruševcu gde je pevala sa kolegom Nebojšom Vojvodićem.

- Nije mi smetalo što te večeri nisam bila sa svojom porodicom ili prijateljima jer je to deo moje profesije i ne mogu da se žalim, a sebi sam poželela samo dobro zdravlje, što želim i svima drugima. Inače, 2012. godinu pamtiću po divnim stvarima na poslovnom i privatnom planu i volela bih da mi se ponovi takav uspeh. Spot za pesmu Devet meseci naišao je na pozitivne reakcije kod publike, ali i kod mojih kolega, što mi mnogo znači. Verujem da će im se dopasti i novi spot za numeru Da mi je koji je u potpuno drugačijem fazonu, kao i sama pesma - zaključuje Katarina.

 

 Jelena Kulović

 

makonda-tracker