Anabela Bukva i Andrej Atijas: Naše venčanje usred srede

0
Pevačica Anabela Bukva obećala se na večnu ljubav sarajevskom ekonomisti i biznismenu Andreju Atijasu s kojim je 26. decembra u Sarajevu sklopila građanski brak
Anabela Bukva i Andrej Atijas, Foto: Story press
Anabela Bukva i Andrej Atijas, Foto: Story press

Vest o venčanju pevačice Anabele Bukve (37) protresla je u ponedeljak većinu portala koji se bave poznatim ličnostima, ali uzbuna je ipak bila lažna. Međutim, kako Story ekskluzivno saznaje, majka Nine i Lune Đogani i bivša supruga frontmena grupe Funky G Gazmena-Gagija Đoganija, udala se dva dana kasnije. Pred kumovima kao jedinim svedocima njihove ljubavi, postala je supruga sarajevskog biznismena i ekonomiste Andreja Atijasa (26). Bračni potpis ovekovečili su pred matičarem na jednom privatnom posedu u Sarajevu.

- Venčanje nije bilo tradicionalno – počinju supružnici razgovor za Story.

- Nema simbolike u izboru datuma, jedino smo želeli da sve bude intimno i da se od toga ne pravi nikakva medijska pompa – kaže mlada koja je od kumova dobila burmu od belog, a Andrej od žutog zlata.

- Kada se rodi naša Blankica, upriličićemo veliku proslavu i svadbeno veselje, najverovatnije u muzeju sarajevske Botaničke bašte – kaže ponosni mladoženja koji je bračni zavet izgovorio odeven u elegantni sako i pantalone, dok Anabela, koja je ove nedelje ušla u peti mesec trudnoće, nije nosila venčanicu. Nakon ceremonije venčanja, partneri su otišli na večeru u društvu roditelja, a Anabelina majka za ovu priliku doputovala je iz Švedske.

- Ćerka će nam se definitivno zvati Blankica - ističe Andrej, a njegova supruga dodaje da je time uslišena želja njenog dragog s kojim se verila sredinom septembra na beogradskom splavu Freestyler.

- To je Andrejeva želja, a i meni se dopalo ime – rekla nam je gospođa Atijas čiji je izabranik potomak Jevreja Sefarda, o kojima govore predstava i serija Miris kiše na Balkanu, a čija se glavna junakinja zove upravo Blankica. Paralelno sa maštarenjem o zajedničkom životu sa ćerkicom, koji će uskoro postati realnost, Anabelin suprug vodi i bitku za utvrđivanje starateljstva nad četvoroipomesečnim sinom Leonom kojeg je dobio sa Zeničankom Jasminom Skender.

Nikola Rumenić

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker