Klint Istvud: Razvod zbog otkrivanja intime

0
Slavni glumac Klint Istvud odlučio je da se rastane od supruge Dine, a kao razlog ovakvog epiloga navodi se mešanje njenog rijaliti programa u njihov privatni život kao i često odsustvovanje od kuće
Klint Istvud, Foto: Guliver
Klint Istvud, Foto: Guliver

Legendarni glumac Klint Istvud (82) odlučio je da stavi tačnu na šesnaestogodišnji brak sa suprugom Dinom Istvud (47). Kako spekulišu inostrani mediji, supružnici već mesecima ne žive zajedno, ali su tek sada odlučili da ozvaniče kraj. Nakon brojnih svađa Istvud je predao papire za razvod i iselio se iz zajedničke vile u Los Anđelesu. Holivudski izvori otkrivaju da je razlog njihovog rastanka Dinino prečesto odsustvovanje od kuće, ali i otkrivanje njihove intime. Naime, otkad je postala menadžerka benda Overtone, kako bi se potpuno posvetila njihovom napredovanju, supruga Klinta Istvuda često putuje u Južnoafričku Republiku. To je dosadilo glumcu koji voli da provodi vreme kod kuće, u porodičnoj atmosferi. Klintu navodno smeta i to što u rijaliti šou Mrs. Eastwood & Company publika može da sazna detalje o njihovom privatnom životu. Kako je pre nekoliko meseci u ekskluzivnom intervjuu za magazin Story gospođa Istvud odgovorila na pitanje kako je Klint reagovao na njeno angažovanje u rijalitiju, dalo se naslutiti da će njihovom braku uskoro doći kraj.

- U početku je mislio da je to dobro i kako na taj način mogu najbolje da promovišem brend. Ali, kada je saznao da će i porodica u sve biti uključena, nije mu bilo prijatno. Ipak, tokom osam do deset nedelja snimanja programa, radio je na filmu. Pristao je da se pojavi u dve epizode i to je bio njegov izbor, mada ga nisam prisiljavala. Kada pogledate ljude kao što su Klint ili Frančeskinu biološku majku, Frensis Fišer, koja je poznata glumica, sasvim je logično što oni ne žele da učestvuju u rijaliti programu jer hoće da ostave utisak tradicionalnih glumaca - rekla je Dina tom prilikom.

S druge strane, Klintova i njena zajednička ćerka Morgan (15) kao i glumčeva naslednica iz trećeg braka Frančeska (21) učestvuju u šou-programu. Posle dugo odbijanja, Klint je pristao na dva snimanja, ali je kasnije doneo odluku da više ne učestvuju u promociji svoje porodice na taj način. Inače, on je još pre deceniju objavio kako se više neće baviti glumom, te da se potpuno posvećuje režiji, ali je u devetoj deceniji života ponovo stao pred kamere i to u ostvarenju Nova šansa.

 

Ksenija Konić

makonda-tracker