Severina Vučković: Još ima vremena za ljubav

0
Pevačka zvezda Severina Vučković i dalje razmišlja da li da pruži drugu šansu romansi sa srpskim milionerom Milanom Popovićem sa kojim je raskinula nakon što nekoliko meseci nije video njihovog sina Aleksandra
Severina Vučković, Foto: Story press
Severina Vučković, Foto: Story press

Tek što je u intervjuu za Story otkrila svoja osećanja nakon raskida sa biznismenom Milanom Popovićem (47), regionalna pop zvezda Severina Vučković (40) opet je centar pažnje svog dojučerašnjeg izabranika koji ponovo pokušava da je pridobije nakon što ga je ona početkom oktobra i zvanično ostavila. Kralj bakra ovoga puta se odvažio da o ljubavi sa zanosnom Hrvaticom progovori javno pa je tako u intervjuu za portal B92.net izneo svoje najtananije emocije upućene majci svog desetomesečnog sina Aleksandra.

- Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja poslednja i prva ljubav... Rođenjem našeg sina Aleksandra naša veza je postala neraskidiva. Mi smo sada mama i tata i svesni smo toga da je sreća našeg deteta važnija od toga da li smo mi muž i žena, a i svega ostalog, i to podrazumeva i harmoničnu i srećnu vezu nas kao roditelja. Mi nismo klinci da bismo se sada rastajali u strahu da ne propustimo neku bolju priliku. Oboje smo zreli ljudi i siguran sam da ćemo naći način kako da učvrstimo svoju vezu u interesu sreće našeg deteta i naše, nadam se, buduće dece. Mislim da sad, posle tačno dve godine zabavljanja, kada smo napokon u stanju da razumemo kakav je naš karakter, mentalitet i vaspitanje, možemo da donesemo tu odluku tako da je ova mala pauza dobro došla da se shvati da je sreća našeg mališana najvažnija i da sve što se dešava sa našom vezom treba da bude u interesu sreće i radosti malog Aleksandra. Žao mi je samo što sam propustio tri meseca odrastanja svoga sina - rekao je Popović osvrnuvši se i na spekulacije o njegovim navodnim vezama sa glumicama Marijom Karan i Anom Sakić, koje su nedeljama punile stupce svih štampanih medija.

- Ove konkretne informacije u vezi sa Marijom Karan i Anom Sakić definitivno su naudile jedinoj ženi koju volim, delimično i mojom krivicom pošto ih nisam dovoljno glasno demantovao, ali učiniću sve da vratim njeno poverenje i ljubav. Ja verujem da je ljubav sa Severinom prava, ludo volim svoju ženu i svog sina i mislim da, na kraju krajeva, ništa ne može da pokvari taj odnos - istakao je Popović čije lepe reči ipak u prvi mah nisu preterano ganule Severinu, ali je istina da razmišlja o tome da mu oprosti.

- Dobro je što se čovek trudi. Milanov intervju je lep, iskren i laska mi to što je rekao. Nas dvoje smo zauvek vezani jer smo mama i tata jednog predivnog dečaka, a vreme će doneti svoje i pokazati kako ćemo dalje - rekla je ona ostavivši prostora za nastavak emotivne sage.

- Kada dobijete dete, nema patnje i ne mislite na sebe, već prvenstveno na njega, vi više niste bitni. Ništa nije važnije nego detetu pružiti ljubav, emocionalnu sigurnost i prisutnost. Osim toga, kada svaki dan grlite svog mališana, to je neopisiva sreća. Patnja je kad imate dete, a ne grlite ga - ispričala je nedavno Severina koja ovih dana promoviše i novi album Dobro došao u klub, a za mart je zakazala i koncert u beogradskoj Kombank areni.

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker