Ana Nikolić: Ko mene upozna, ni pakao mu neće teško pasti

3
Iako u Novu godinu ulazi srećna u vezi sa biznismenom Milinkom Filipovićem, pevačica Ana Nikolić ističe kako nije spremna da se menja da bi kraj sebe zadržala muškarca
Ana Nikolić, Foto: Miloš Nadaždin
Ana Nikolić, Foto: Miloš Nadaždin

Pevačica Ana Nikolić (33) ispraća jednu od najturbulentnijih godina u svojoj karijeri. U 2012. zakoračila je na nastupu u Kotoru zajedno sa tadašnjim verenikom, crnogorskim arhitektom i građevinskim preduzetnikom Draganom Tomovićem (43) s kojim je strpljivo krojila planove o odlasku kod matičara. Venčanicu je, međutim, tokom leta zamenila kupaćim kostimima u kojima je plenila pažnju medija na Jadranskom moru, ali na životnom putu istovremeno je prestao da je prati njen nesuđeni mladoženja iz Podgorice. Ostavila ga je nakon što su emocije među njima izbledele i umesto patnje u potpunosti se predala poslu. 

- Na emotivnom planu godina mi je bila burna, ali i to preživeh. Ipak, 2012. godinu nikako ne želim da zaboravim jer je ona za mene bila veoma uspešna. Završila sam veliku turneju i imala hit Baksuze – kaže lepa pevačica sumirajući utiske o godini na izmaku koja joj je početkom jeseni donela novu vezu. Njeno srce osvojio je nekoliko godina mlađi biznismen Milinko-Mikica Fillipović u čijem društvu se ne pojavljuje u javnosti, a tako će biti i na njenom novogodišnjem nastupu.

- Uvek imam koga da poljubim, a to su već godinama članovi mog benda. Ne sekirajte se za mene – smeje se Ana koja nam je ipak priznala da je srećna u ljubavi.

- Naravno da sam srećno zaljubljena – kratko je izgovorila, a na potpitanje da li uživa u novoj vezi, samo je dodala: Da, da, da. Ipak, iako se stiče utisak da su sve njene romanse imale unapred predviđen rok trajanja zbog toga što je ljubavni partneri nikada nisu razumeli do kraja, Ana ima drugačiji stav. Svoje emotivne izbore ne smatra promašajima, ali istovremeno nije spremna da se menja iz korena kako bi ih zadržala.

- Ne bih ja tu ništa dirala. Postojanje medijske Ane Nikolić deo je mog posla i ona upravo treba da postoji takva kakva jeste. S druge strane, ko mene upozna, ni pakao mu neće teško pasti. Šalu na stranu, ako neko zaista dobije priliku da mi se približi, vrlo brzo mu postane jasno o kakvoj osobi je reč. Ko nikad ne dobije takvu priliku i ne treba da bude sa mnom. Nikome i ni zbog čega ne želim da se pravdam, a ponajmanje zbog svog uspeha. To mi ne pada napamet – ističe Ana koja pred kraj godine retko kad pravi spisak novogodišnji odluka.

- Kod mene se promene dešavaju spontano. Kad osetim potrebu za tim, neke stvari presečem i eliminišem iz svog života, kao što je bio slučaj sa alkoholom – iskrena je Nikolićeva koja se sprema da u narednim mesecima priredi koncert u Kombank areni.

 

Nikola Rumenić

 

 

 

makonda-tracker