Ana Mitić: Nova godina doneće mi bebu

0
Voditeljka TV Prva Ana Mitić naredne godine po drugi put će postati mama, a svoje trudničke dane provodi uz supruga Vladana i sina Strahinju pripremajući se za novog člana porodice
Ana Mitić, Foto: Petar Đorđević, privatna arhiva
Ana Mitić, Foto: Petar Đorđević, privatna arhiva

Lepa voditeljka informativnog programa na TV Prva, Ana Mitić (33), u 2013. godinu ulazi srećnija i poletnija nego ikad, pošto je nedavno saznala da će njen suprug Vladan (34) i ona po drugi put postati roditelji. Novom članu porodice Mitić posebno se obradovao Anin i Vladanov sin Strahinja (1,5) koji jedva čeka druženje sa bratom ili sestrom. Šarmantna voditeljka Vesti u trećem je mesecu trudnoće i još ne planira povlačenje sa malih ekrana, već uživa u drugom stanju i nestrpljivo iščekuje dan kada će njihova porodica biti bogatija za još jednu prinovu.

- Obradovala me je vest da sam u blagoslovenom stanju jer sam oduvek maštala o velikoj porodici, a sada sam na putu da to i ostvarim. Radujem se što naš Strahinja neće biti jedinac, a nadam se da neće biti mnogo ljubomoran kada u našu kuću dođu bata ili seka. Ljubomore će sigurno i biti u nekoj meri, a na Vladanu i meni je da to kontrolišemo – otkriva voditeljka koja ne krije da je trudnoća menja na najlepši mogući način.

- Ne pripadam grupi razmaženih trudnica, bar to nije bio slučaj dok sam bila u drugom stanju sa Strahinjom, pa verujem da ću i sada biti razumna. (Smeh) Istina je da mi blagosloveno stanje daje neki novi polet za sve što radim. Ljudi kažu da sam mnogo vedrijeg duha i kako se manje nerviram, tako da i oni uživaju blagodetima moje trudnoće. Radiću dokle god mi to ne bude predstavljalo problem ili opterećenje – govori Ana, koja će predstojeće praznike provesti u krugu porodice.

- Jedna od naših želja za narednu godinu već se ostvarila, a mi ćemo već tradicionalno Novu godinu i Božić provesti u krugu porodice. Kao i prethodne dve godine i ove će zvezda porodičnih ručkova i večera biti naš Strahinja – kaže poznata voditeljka.

 

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker