Dejvid i Viktorija Bekam: Avion kao božićni poklon

0
Viktorija Bekam ponovo je podigla standarde, ovoga puta kada je reč o prazničnim poklonima jer je od supruga dobila letelicu i to u vreme kada se na njeno insistiranje cela porodica preselila u Evropu
Dejvid i Viktorija Bekam, Foto: Guliver
Dejvid i Viktorija Bekam, Foto: Guliver

Fudbaler Dejvid Bekam (36) odlučio je da se na zanimljiv način zahvali svojoj supruzi Viktoriji (37) za vernost i požrtvovanost prema porodici pa joj je, ni manje ni više, kupio avion kao božićni poklon. Letelica košta 39 miliona dolara, a gospođa Bekam već je uveliko koristi. Poznata kao osoba koja sebi ispunjava sve kaprice, sa uživanjem je prihvatila ovaj skromni znak pažnje. Naime, Dejvid je shvatio da je skup poklon najbolji način da zahvali supruzi za brigu i nežnost koju je pružila njihovim sinovima Bruklinu (12), Romeu (9) i Kruzu (6) dok je on godinama bio fokusiran na svoju karijeru. Otkako im se prošle godine rodila ćerkica Harper Seven, supružnici su shvatili da im nedostaje vremena za porodicu, te je navodno Dejvid brzo smanjio sve svoje obaveze i odlučio da se maksimalno posveti najmilijima. Ipak, iako se porodila pre godinu dana, Viktorija je i te kako aktivna, pa je tako samo četiri meseca od dolaska Harper na svet počela da dizajnira garderobu.

Godinu koja je na izmaku ova slavna porodica pamtiće i po učestvovanju na Olimpijskim igrama u Londonu gde je Dejvid pratio baklju, a Viktorija nastupala sa svojom muzičkom grupom Spice girls. Film Viva Forever koji je o ovom bendu snimljen, prikazan je u Velikoj Britaniji tokom badnje večeri 24. novembra, a Viktorija je između ostalog objasnila zbog čega je zovu Poš i na koji način uživa u skupim i megalomanskim poklonima.

- Prozvali su me Poš jer sam volela lepe restorane, kvalitetnu odeću, a i moj karakter je bio takav. Ni u to vreme nikada se nisam smejala. Moja pojava ostavljala je snažan utisak na ljude.

Nekada gledam sebe u ogledalu i pomislim: O moj Bože, pretvorila sam se u tu osobu – izjavila je Viktorija koja već deceniju važi za modnu ikonu, a tu titulu će joj najverovatnije preuzeti njena deca. Naime, otkako se rodila, Harper fascinira stajlingom koji joj majka pažljivo bira, a nedavno je Romeo snimio kampanju za planetarno popularni brend Burberry.

Porodica Bekam ove godine odlučila je da se vrati u Evropu. Naime, Dejvid više ne igra fudbal u Los Anđelesu gde je bio član kluba LA Galaksi, što je bio dodatni razlog da Viktorija sa decom bude u Londonu bez obzira na fudbalerov angažman. Naime, popularnoj Pošici ne dopada se sistem školovanja i vaspitanja u Americi pa želi da njeni sinov  i ćerka steknu obrazovanje i budu odgajani u britanskom duhu.

 

Ksenija Konić

makonda-tracker