Milena Marić i Mladen Subašić: Beba nam je novogodišnja želja

0
Glumica Milena Marić, kojoj je godina na izmaku donela životnu ljubav, priča o detaljima romanse sa politikologom Mladenom Subašićem za kojeg će se udati početkom 2013. godine
Milena Marić i Mladen Subašić, Foto: Ivan Dobričić
Milena Marić i Mladen Subašić, Foto: Ivan Dobričić

Kada je u aprilu ove godine otpočela romansu sa politikologom Mladenom Subašićem (27), atraktivna crnogorska glumica Milena Marić (31) nije ni slutila da je pronašla čoveka svog života. Odluku o tome da postanu supružnici već su doneli, ali pošto se ne opterećuju formalnostima oboje se nadaju da će se čin veridbe, a zatim i venčanja uskoro dogoditi. Ovaj romantični par prve zimske dane provodi u Beogradu, pripremajući se za proslavu novogodišnjih praznika koji će im, nadaju se, doneti vest o prinovi.

- Postoji velika šansa da nam se treći član porodice pridruži sledeće godine. Ne volim konstrukciju radimo na bebi, ali mogu da kažem da uveliko planiramo potomstvo i uživamo jedno u drugom. Roditeljstvo nam je novogodišnja želja pa se nadamo da će nam za godinu dana biti potrebne sanke za bebu i da ćemo svi zajedno uživati u zimskim čarolijama. Preduslov za to je, naravno, da se sve odvija onako kako mi želimo i zamišljamo - kaže Milena ne krijući da se uz svog emotivnog partnera često ponaša detinjasto.

- Divno nam je ovih dana na snegu. Mladen i ja zaista uživamo u zimskoj ljubavnoj idili. Suštinu naše veze čine sitnice koje nam pričinjavaju zadovoljstvo tako da se neretko sankamo na brdašcetu iznad naše zgrade, pravimo Sneška Belića… Nadamo se da ćemo najluđu noć provesti u Budimpešti, Beču ili Madridu - priča gospođica Marić koja je sa dečkom nedavno otpočela zajednički život.

- To što živimo skupa ja već zovem bračnim životom i smatram da nema nikakve razlike ni nakon izrečenih bračnih zaveta koje ćemo i mi u nekom trenutku svakako izgovoriti. I pored brojnih obaveza koje imam oko kreiranja nakita, stižem svakodnevno da pripremim sva tri obroka. Uz sve to, naravno, imamo dovoljno vremena i za naše intimne trenutke. U skladu sa nadolazećom prazničnom euforijom, zajednički dom smo već ukrasili, a za dekoraciju je bila zadužena moja tetka Vesna Dunjić - priča Milena koja je ove srede u porodičnom domu svog dečka bila glavna domaćica na proslavi krsne slave Sveti Nikola.

- Moja mama Selma obožava Mladena. Njen komentar je da sam konačno našla muškarca kakvog je ona zamišljala kraj svoje ćerke. Moj brat Miloš je druželjubiv i ima odličnu komunikaciju sa Mladenom sa kojim se redovno čuje i moj tata Stanko, budući da dečko i ja poslednjih meseci retko odlazimo u Budvu gde mi živi porodica. S druge strane i Mladenova familija izuzetno je tradicionalna i poštena i odlično se slažem sa budućim svekrom i svekrvom Veljkom i Vericom dok je dever Dušan već postao moj najbolji muški prijatelj koji me beskrajno zasmejava i neizmerno mi pomaže u izradi nakita zajedno sa svojom devojkom Jelenom Lalom Volf po čijem imenu sam kolekciju nakita i nazvala Lalla -  priča Milena koja ovih dana promoviše novogodišnju kolekciju ukrasa za kosu.

- Mladen me štedi maksimalno jer se bavi nabavkom materijala, administrativnim poslovima, isporukom robe i svim stvarima koje bi mogle da mi otežaju onaj kreativni deo. Toliko je divan da nekada taj deo posla uradi dok ja spavam, tako da ima vremena da mi pravi društvo dok radim na kolekciji  - zaključuje buduća gospođa Subašić.

 

 

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker