Isidora Kuzmanović: Viza za svetski džet-set

1
Nakon pojavljivanja u novom spotu Robija Vilijamsa, mlada srpska manekenka Isidora Kuzmanović dobila je tu čast da sa slavnim pevačem nastupi i pred britanskom kraljicom
Isidora Kuzmanović, Foto: Model Scouting Office, Privatna arhiva
Isidora Kuzmanović, Foto: Model Scouting Office, Privatna arhiva

Odlučivši da u novom video ostvarenju ima ulogu dirigenta, britanski pevač Robi Vilijams (38) sa svojim timom zamislio je da ansambl kojim rukovodi bude sačinjen od lepih devojaka. Mesto među onima koje u ekranizaciji numere Different nose bele košulje i crne kravate, dok gudalom lagano prelaze preko violinskih žica, zaslužila je i mlada beogradska manekenka Isidora Kuzmanović (20). Viza za spot pop zvezde Isidori bilo je i to što više od osam godina svira violinu, a iako je bavljenje muzikom trenutno potisnula u drugi plan, znanje koje ima kao i talenat za modeling bili su više nego dovoljni da osvoji učešće u spotu slavnog pevača.

Dok evocira uspomene na saradnju sa Robijem, mlada Beograđanka objašnjava kako je svojom visinom iznenadila pevača jer on nije očekivao da su Srpkinje toliko dugačke. Uz to otkriva kako britanski umetnik nije uobražen i arogantan, već pre svega duhovit.

- Tokom snimanja bio je potpuno prirodan i opušten. Nasmejan je i prijatan za saradnju i svima nam je pomogao da što bolje uradimo posao. Na mene je mnogo veći utisak ostavio nastup koji smo imali nakon što je spot promovisan. Bilo je to pred kraljicom, u londonskom Royal Albert Hallu, što ću sigurno dugo pamtiti - kaže manekenka angažovana u domaćoj agenciji Model Skauting Ofis koju predvodi Jelena Ivanović.

- Posle saradnje sa Robijem Vilijamsom mnogo više pratim njegov rad i češće slušam njegove pesme - napominje Isidora dodajući da je odmalena bila posvećena raznim stvarima pa joj je drago što je njen trud sada počeo da se isplaćuje. Govori pet jezika, a želja joj je da savlada još koji. Sebi je postavila cilj da u životu bude okružena svestranim ljudima.

- Moja mama odrastala je u velikoj Rusiji i vaspitavala me je tako da se i ja oprobam u umetnosti i zavolim rusku muziku, književnost i slikarstvo. A tome su u prilog išla i moja česta putovanja u Moskvu. Od mame sam nasledila karakter, što vremenom biva sve izraženije - napominje Isidora i navodi da u rodnom Beogradu najviše voli Njegoševu ulicu, hram Svetog Save i reke, a opisuje ga kao mesto lepih i nasmejanih ljudi i spoj prošlosti i budućnosti. Iako joj manekenski poziv iziskuje brojna putovanja i često odsustvo od kuće, kaže da joj to za sada ne predstavlja problem.

- Život u koferu me još veoma zabavlja i raduje. Nemam vremena da se osećam usamljeno - objašnjava manekenka koja je radila revije Galijana i Marka Džejkobsa. Nakon svega, nameće se i logično pitanje ko je mladić koji uživa u Isidorinoj lepoti.

- Kod mene nema pravila, ali svakako preferiram momke koji su šarmantni, ambiciozni i duhoviti. Još je rano da kažem da imam dečka, ali svakako moram da ga spomenem - zaključuje Isidora.

 

Stefan Tošović

 

makonda-tracker