Sutra počinje Porodični vikend u bioskopima Cineplexx i Vilin Grad

0
Prvi Porodični vikend u 2013. godini u bioskopima Cineplexx u Beogradu i Kragujevcu i bioskopu Vilin Grad počinje sutra, 4. januara i trajaće do 6. januara.

U okviru januarskog Porodičnog vikenda premijerno će biti prikazana komedija Haos u kući - matorci dolaze, zatim dokumentarni film Kralj pingvina 3D, sinhronizovan na srpski jezik, kao i aktuelni naslovi za decu Semijeva velika avantura 2 3D, Zvončica i tajna krila 3D i Pet legendi- sva tri, takođe, sinhronizovana.

U periodu od 12 do 17 časova mališani će u holovima bioskopa moći da se zabavljaju u pratećim programima i da se druže sa maskotama.  Male posetioce beogradskog Cineplexx-a očekuju i kreativne radionice Agencije za čuvanje dece Kolibri inspirisane aktuelnim filmskim ostvarenjima, kao i kutak u kome će moći da igraju Green Games - video igre  sa ekološkom porukom, koje su u okviru istoimenog takmičenja pravili njihovi vršnjaci iz raznih gradova Srbije, a moći će da ih igraju na novim modelima računara iz Laptop Centra.  Kreativne i zabavne radionice biće organizovane i u niškom i kragujevačkom bioskopu.

Mališani, članovi Porodičnog film kluba bioskopa Cineplexx i Vilin Grad,  će tokom Porodičnog vikenda dobijati na poklon Mali Politikin zabavnik i praznične paketiće. Kartica Porodičnog film kluba omogućava deci uzrasta do 14 godina snižene cene ulaznica, a tokom Porodičnog vikenda će ovu pogodnost imati i njihovi roditelji.

 

makonda-tracker