Rijana i Kris Braun: Njihova ljubav je ničija stvar

0
Baš kao što u novoj duetskoj pesmi Nobody’s Business pevaju o ljubavi koja se nikog drugog ne tiče, pop zvezda Rijana i reper Kris Braun ne osvrću se ni na negativne komentare o njihovoj obnovljenoj vezi
Rijana i Kris Braun, Foto: Profimedia
Rijana i Kris Braun, Foto: Profimedia

Ne peva uzalud Rijana (24) u jednoj od novih pesama: Zauvek budi moj dečko, biću tvoja devojka. To se nikog ne tiče, jer baš kao u numeri pod nazivom Nobody’s  Business koju izvodi sa Krisom Braunom (23) njih dvoje se ne osvrću na negativne komentare. Ima, međutim, dosta onih koji ih osuđuju, pre svega zbog zabrinutosti za lepoticu sa Barbadosa koju je sadašnji, a ujedno i bivši dečko, svojevremeno brutalno pretukao. Njihova osećanja jača su od fizičkog bola koji je Kris naneo Rijani pa mu je ona nesumnjivo oprostila i opet s njim započela vezu u kojoj su oboje neizmerno srećni.  U prilog tome govore i najnovije zajedničke fotografije koje su novi/stari emotivni partneri sa fanovima podelili putem Instagrama. Na njima se jasno vidi kako par uživa u svakom zajedničkom trenutku. Kris Braun postavio je sliku na kojoj se vidi kako se sa Rijanom spokojno izležava na kauču. On na fotografiji puši cigaretu i deluje zadovoljno, dok se na Rijaninom licu u pozadini vidi doza zbunjenosti zbog situacije u kojoj se našla. Pevačica je zatim na narednoj fotografiji pokušavala da se umota u ogrtač jer očigledno nije bila raspoložena da pozira svom dečku... Potom je i sama okačila sliku svoje nove zlatne ogrlice koju joj je reper verovatno poklonio. Par još nije zvanično priznao obnovljenu romansu, ali možda će to učiniti s ciljem da promoviše svoje nove uloge u šou-program Iks faktor. Naime, Sajmon Kouel, glavna faca čuvene rijaliti predstave, namerava da uključi u žiriranje slavni mladi par ako uspe da se sa njima dogovori oko cifre za učešće. Sajmon je rekao kako skandal koji je izazvao Kris pretukavši Rijanu više nije bitan i siguran je kako će poznati dvojac uvećati rejting  popularnog muzičkog šou-programa.

- Ponekad gledaju u mene i vide samo dolare kao krajnji proizvod. Kada ja pogledam sebe, opažam umetnost. Da ne volim ono što radim, mogla bih sa sigurnošću da kažem kako učestvujem u kreiranju ropstva nad samom sobom - rekla je nedavno Rijana u jednom intervjuu ne osvrćući se na najnovije spekulacije o događajima u svom ljubavnom životu.

 

 Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker