Ivan Petrović: Adrijana Lima me je oduševila

0
U filmskoj završnici još jedne finalne večeri, klub sedam veličanstvenih napustio je Ivan Petrović. On i Zoran Stanić su osvojili najmanji broj glasova publike, a kao i do sada, konačnu odluku je doneo žiri.

Zadatak da proglasi rezultate, pripao je Vladu, koji poput svojih kolega nije bio zadovoljan onim što su finalisti prikazali ove večeri. U duelu, Ivan je pevao Living on my own grupe Queen, dok se Zoran odlučio za Roxette i numeru It must have been love, a upravo ova pesma je presudila da Zoran nastavi takmičenje.

Vlado je saopštio konačnu odluku: Osećam se kao fikus, šalim se malo ali želim da kažem jednu stvar da kada se obratimo publici, ne radimo to da bi se šlihtali već da kažemo da je neko pevao vrhunski kao Mirna i Saška. Večeras je bilo ozbiljno  bar dva kandidata su bila bolja za duel od vas i šta god da bude, mislim da smo svo troje tu za vas kao i cela produkcija ali u ime žirija, možete se obratiti za bilo koji savet i pomoć u karijeri. Publiko opet nisi bila fer, ne kažemo to svima. Zbog vas publiko, kandidat koji nas napušta je Ivan Petrović

Ivan je nakon ispadanja rekao da je tako nešto naslutio: - Ne, da nisam predosećao da ću ispasti ali Zoki je mlađi i napreduje iz dana u dan sve više i više. S druge strane, to mi je cimer, u super smo odnosima i jedan od najpozitivnijih i meni najgotivnijih likova u kući. Zaslužio je da prođe dalje, stvarno je kvalitetan pevač.

- On je po meni u top tri - kaže Ivan i dodaje da on već ima nešto iza sebe i da su ostali pevači, koji nemaju muzičkog iskustva, zaslužili šansu da dalje napreduju kroz šou.Ivan je zadovoljan svojim nastupom ali i celokupnim učešćem u Prvom glasu, a na pitanje šta će mu najviše nedostajati, odgovorio je Nedostajaće mi druženje, mislim da smo super ekipa i divno se družimo. Zavoleli smo se u specifičnim uslovima, zbližili smo se. Nedostajaće mi sve vezano za adrenalin oko spremanja pesama, koreografije, cela dinamika. Tempo je veoma jak. Finalistima će definitvno biti potreban psihički mir da izguraju  i ja im to želim, da istraju. Ivan kaže da mu je učešće u Prvom glasu donelo mnogo toga, da ljudi čuju i vide jednog operskog pevača u potpuno drugom izdanju ali i da isto tako ispromoviše svoju profesiju: Ovo su po meni dva najbolja meseca u mom životu, kad bih inače imao priliku da nastupam u šouu koji prati preko dva miliona ljudi, da radim sa profesionalnim producentima, ljudima koji spremaju koreografije.

Ivan za sada planira jedino da se odmori, a kada sabere misli, razmisliće o karijeri i o tome u kom pravcu bi voleo da ide.A da se dobar glas daleko čuje, svedoči još jedna velika svetska zvezda koja se komentarima na twitteru tako pridružila pevačici Dženifer Hadson. Ivan je ni manje, ni više, dobio podršku Adrijane Lime koja mu je tokom takmičenja poručila: Ivan is my favorite, the performance of Beutiful Maria was perfection! One of my favorite song good luck Ivan!. A šta je Ivan rekao na sve to? - Oh my good, Adriana Lima mentioned me, mogu samo dumrem sad, nije mi žao:)

Prvi glas odavno je prešao granice Srbije, takmičari oduševljavaju ceo region ali sigurno imponuju veliki komplimenti od velikih svetskih zvezda.

Osme finalne večeri, gledaćemo nove nastupe šestoro preostalih takmičara: Sanje Dimitrijević, Sare Jovanović, Mirne Radulović, Nevene Božović, Zorana Stanića i Borisa Petrovića. Sledeća subota, rezervisana je za pesme po izboru gledalaca.

makonda-tracker