Ivana Bajić: Rastanak u tišini

0
Voditeljka šou-programa Ja imam talenat, Ivana Bajić, stavila je tačku na brak s Aleksandrom Basarićem posle godinu i po dana ljubavi koju su u više navrata bezuspešno pokušavali da spasu
Ivana Bajić, Foto: Vladimir Šporčić
Ivana Bajić, Foto: Vladimir Šporčić

Iako je donedavno demantovala informaciju da se razvodi i u prilog takvoj tvrdnji sa svojim doskorašnjim suprugom Aleksandrom Basarićem (31) fotografisala se i u spa centru, voditeljka Ivana Bajić (30) ipak je stavila tačku na svoj brak. Naime, par je nakon brojnih pokušaja da spase svoj odnos i očuva nekada strasnu ljubav, doneo odluku i da zvanično okonča brak koji je nakon venčanja u Rio de Žaneiru u prošlogodišnjoj novogodišnjoj noći, verifikovan i u srpskoj prestonici. Zavet pred matičarem nije bio dovoljno jaka karika za opstanak ovog nekada skladnog dvojca.

- Neću to da komentarišem – bilo je sve što je Ivana rekla u kratkoj telefonskoj izjavi za Story ne želeći da obrazloži razloge rastanka od Aleksandra, rođenog brata Andriane Basarić, inače supruge tenisera Ilije Bozoljca. O svom dragom je ipak donedavno pričala samo lepe stvari pa tako nije skrivala da ju je potpuno opčinio.

- Upoznali smo se početkom leta. Pošto je on dosta miran i povučen tip, nisam očekivala da će me tako saterati u ćošak. Erupcija njegovih emocija kao velika poplava srušila je sve moje brane i ja sam se opasno zaljubila – otkrila je Ivana za Story pre nego što se za doček Nove 2012. godine i udala.

- Aleksandar se bavi biranjem dobrih filmova i knjiga, organizovanjem treninga i zdrave ishrane, ali i vezivanjem poveza preko mojih očiju kako bih na mapi sveta ubola prstićem sledeću destinaciju koju ćemo obići – govorila je Ivana o muškarcu kojeg ipak nije uspela da zadrži uz sebe duže od godinu i po dana. Svađe voditeljke emisije Ja imam talenat i njenog dojučerašnjeg partnera u poslednje vreme bile su sve učestalije i na kraju su rešili da se raziđu. Bilo je pokušaja pomirenja, ali svi su bili neuspešni pa nekadašnji supružnici više ne žive zajedno, a i pojedini prijatelji od kojih skrivaju razvod, u poslednje vreme u gradu ih viđaju odvojeno. Sve ovo ipak nije dovoljno da bi Ivana razvod priznala pred svetom pa tako ova simpatična brineta još ne želi da priča o razlozima koji su doveli do kraha njenog braka.

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker