Seksi Mrazica Maya Berović poručila: Nokautiraću svakoga ko mi stane na put

0
Maya Berović, jedan od ekskluzivaca City Recordsa, doživela je neprijatnost kada je pre nekoliko dana njen spot za pesmu Mama, mama uklonjen sa sajta YouTube, kao i josš nekoliko snimaka.
Maya Berović, foto: Dejan Milićević
Maya Berović, foto: Dejan Milićević

Revoltirana ponašanjem pojedinaca, zgodna pevačica se pred novogodišnje praznike slikala pred objektivom poznatog fotografa Dejana Milićevića kao seksi mrazica i to u teretani kako sparinguje.

- Ne znam kako i ne znam kome je zasmetao moj spot za pesmu Mama, mama, koji je pre par dana skinut sa sajta YouTube. Na tom videu je bilo preko četiri miliona pregleda i očigledno da se to nekom nije svidelo, pa je rešio da ga sabotira i ukloni. Međ|utim, iako sam tužna zbog toga, ništa ne može da pokvari dobru energiju i poštovanje koje vlada između mene i moje publike. Bez obzira na sve, zahvalna sam ljudima koji me vole, koji dolaze na moje nastupe i poštuju to što radim - rekla je Maya koja je u potpunosti zadovoljna uspehom koji su nove pesme postigle kod publike. 

Ova lepotica se ne libi da pokaže zube svakome ko pokuša da joj stane na put, pa je tom prilikom uradila provokativne fotografije u saradnji sa našim najpoznatijim estradnim fotografom Dejanom Milićevićem. Pevačica se slikala za novogodišnji fotosešn u teretani obučena kao opasna seksi mrazica. Maya je fotografijama poslala poruku svima koji joj se zameraju.

- Nokautoraću svakoga ko stane na put mom uspehu u narednoj godini - prokomentarisala je kroz osmeh Berovićeva nakon sto je uradila ove fotografije, koje svakako neće ostaviti nikoga ravnodušnim.

makonda-tracker