Kejt Vinslet: Tajno venčanje u Njujorku

0
Kejt Vinslet se u tajnosti udala za svog verenika Neda Rokenrola, a glumicu je do oltara doveo njen kolega i prijatelj Leonardo Di Kaprio.
Kejt Vinslet i Ned Rokenrol, foto: Bang media
Kejt Vinslet i Ned Rokenrol, foto: Bang media

Glumica Kejt Vinslet, heroina Titanika, udala se po treći put na intimnoj ceremoniji u Njujorku, prenosi tabloid The Sun. Njen izabranik je Ned Rokenrol koji ju je zaprosilo letos, a inače je rođak milijardera Ričarda Brensona.

Portparol glumice potvrdio je za Hollywood reporter da su se tridesetsedmogodišnja glumica i njen tri godine mlađi verenik venčali na privatnoj ceremoniji kojoj su prisustvovali samo glumičina deca i nekoliko bliskih prijatelja. Ceremonija je, navodno, bila toliko tajna da čak ni roditelji Vinsletove nisu znali da se treći put udaje, a glumicu je do oltara odveo njen dugogodišnji prijatelj i kolega Leonardo DiKaprio.

Vinsletova je poznata po tajnim venčanjima. Ona i njen drugi suprug Sem Mendes venčali su se na tajnoj ceremoniji 2003. Par je bio u braku do 2010. godine i imaju sina, a Kejt iz prethodnog braka sa Džimom Treapletonom ima ćerku.

Vinsletova je upoznala Neda Rokenrola, čije je pravo ime Ejbel Smit, ubrzo posle raskida s povremenim dečkom, manekenom Luisom Daulerom.

makonda-tracker