Željko Joksimović: Radujem se novogodišnjem koncertu u Valjevu!

0
Najlepšu noć u godini, novogodišnju, ovog 31. decembra Željko Joksimović će provesti na Trgu u Valjevu, gradu u kome je odrastao i u koji se uvek rado vraća.

Koncert u novogodišnjoj noći na Trgu u Valjevu već je danima u centru pažnje celokupne srpske javnosti pre svega zbog liste eminentnih pevača koji su se odazvali pozivu organizatora. Ispred Centra za kulturu u Valjevu pevaće Željko Joksimović, jedan od najboljih pop  pevača u regionu i ovogodišnji evrovizijski predstavnik naše zemlje. Zajedno sa njim učešće su potvrdili i Ana Bekuta, Jelena Jevremović i Miki Jevremović i grupa Neverne bebe.

Novogodišnjem koncertu u Valjevu Željko Joksimović se već uveliko raduje, a posebno susretu sa brojnim fanovima koji će tu noć provesti sa njim i uz  njegove najlepše pesme.

- U vreme kada sam ja odrastao i živeo u Valjevu, nismo imali novogodišnje koncerte na otvorenom, tako da se unapred radujem koncertu na Trgu - istakao je ovim povodom Željko Joksimović.

- Biće to sjajna prilika za Valjevce i očekivane goste iz mnogih drugih gradova da napravimo spektakularni doček. Jedva čekam. - dodao je popularni pevač.

Očekuje se odlična organizacija koncerta koja pored bine i sjajne rasvete podrazumeva i pirotehniku što sve zajedno obećava da će se koncert u noći 31. decembra 2012. godine dugo pamtiti. Koncert  koji se odvija pod motom Koga Valjevo stvori, Valjevu se vraća očekuje se će biti jedan od najposećenijih događaja u najdužoj i najlepšoj  noći u Srbiji. I dok su zvezde estrade zadužene za hitove, organizatori najavljuju brojna iznenađenja.

makonda-tracker