Slobodan Soro delio Jaffa paketiće

0
Proslavljeni golman vaterpolo reprezentacije Srbije, Slobodan Soro i predstavnici kompanije Jaffa iz Crvenke, uručili su u utorak, 25. decembra poklon pakete Jaffa keksića namenjene školi za učenike oštećenog vida Veljko Ramadanović u Beogradu.
Foto: Slobodan Soro, promo
Foto: Slobodan Soro, promo

Keksići za mališane za decu sa smetnjama u razvoju obezbeđeni su tokom akcije koju je u prethodnih godinu dana sprovela kompanija Jaffa iz Crvenke putem svoje zvanične Fejsbuk stranice.

Pod sloganom 100.000 Jaffa keksića za dečije osmehepoznati srpski brend uključio je 100.000 novih fanova na svojoj Fejsbuk stranici, koji su samo jednim lajkom donirali po jedan keksić za dečije osmehe.

Kompanija Jaffa je tokom trajanja akcije dostavljala obezbeđenu količinu keksića u ukupno 31 školi u 24 gradova širom Srbije. Postavljajući fotografije sa svih uručenja, Jaffa je svojim Fejsbuk fanovima pružala mogućnost da vide kako su jednim klikom uzeli učešće u izazivanju osmeha kod velikog broja mališana. Istovremeno, fanovi su konstantno u prilici da saznaju više detalja o toku i uspešnosti ove akcije kao i drugim aktivnostima kompanije Jaffa.

makonda-tracker