Poznati na humanitarnoj žurci u klubu Republika 27. decembra

0
Fondacija Osmeh na dar poziva sve zainteresovane na novogodišnju humanitarnu žurku 27. decembra u klubu Republika s početkom u 21h, kako bi uz našeg plivača Milorada Čavića i veliki broj drugih poznatih ličnosti podržali akciju prikupljanja novogodišnjih poklo
Milorad Čavić, foto: Promo
Milorad Čavić, foto: Promo

Milorad Čavić je fondaciji Osmeh na dar poklonio tri para potpisanih plivačkih šorceva u kojima je plivao na poslednjem Evropskom prvenstvu u Mađarskoj , kao i dve potpisane zastave plivačkog saveza,a  te stvari će se naći na humanitarnoj aukciji fondacije Osmeh na dar , koja će biti održana na proleće sledeće godine.

Milorad je potvrdio svoj dolazak na humanitarnu žurku, i na taj način će učestvovati u akciji. Pored njega dolazak su potvrdili još i Marija Kilibarda, Ivana Zarić, Goran Jevtić, Andrija Prlainović, Košarkaši Partizana (Dejan Musli i Đorđe Gagić), The Beatshakers-i , Aleksandra Dabić, Nele Karajlić, Tatjana Vojtehovski i još mnogi drugi.

Klub se nalazi u ulici Pariska broj 1a, ulaz će se naplaćivati 250 dinara ili novogodišnji paketić, a posetioce će zabavljati bend Olivera Stoiljkovića. Prihod od ove večeri biće namenjen za akciju podele novogodišnjih paketića ugroženoj deci širom Srbije.

Fondacija organizuje još jedno iznenađenje. U saradnji sa 204. vazduhoplovnom brigadom vazduhoplovstva i protiv vazduhoplovne odbrane Vojske Srbije, očekuje se sletanje Deda Mraza i Dobre Vile 28. decembra oko 11 časova na aerodromu u Batajnici. Nakon toga oni će zajedno sa aktivistima fondacije podeliti novogodišnje paketiće deci iz beogradskih domova za nezbrinutu decu. Čitavu akciju podržava pored pripadnika brigade i opština Stara Pazova.

makonda-tracker