Anabela Bukva i Andrej Atijas: Još uvek samo verenici

1
Iako se spekuliše da su već izgovorili sudbonsno da, pevačica Anabela Bukva i ekonomista i biznismen Andrej Atijas ipak se nisu venčali
Anabela Bukva i Andrej Atijas, foto Luka Šarac
Anabela Bukva i Andrej Atijas, foto Luka Šarac

Pop pevačica Anabela Bukva postaće uskoro gospođa Atijas nakon što na ceremoniji sklapanja građanskog braka izgovori sudbnosno da svom izabraniku Andreju, ali iako pojedini portali tvrde suprotno, njih dvoje se još nisu venčali.

Sarajevski biznismen i vrsni ekonomista zaprosio je pevačicu sredinom septrembra u Beogradu, a ona je potom ostala u drugom stanju. Par koji će se uskoro venčati, kroz nekoliko meseci dobiće ćerku Blankicu. Istovremeno, Andrej je podneo tužbu protiv Zeničanke Jasmine Skender sa kojom ima vanbračnog sina Leona kako bi se utvrdilo starateljstvo nad četvoroipomesečnim detetom.

- Istina je da ćemo se suočiti na sudu, ali zbog utvrđivanja starateljstva što predstavlja normanu proceduru u ovakvim slučajevima. Jasmina je izuzetno neobrazovana osoba i ne razume se u pravo, pa sumnja da je to napada na nju. Čim se odredi starateljstvo, utvrđuje se i način plaćanja alimentacije. Tužio sam je jer ne želim više da joj dajem novac kako bi kupovala štikle, pošto na dete otkako se rodila nije potrošila ništa, a ja sam joj samo za prvih sedam dana od bebinog rođenja dao oko 10.000 evra. Trenutno mi ne dozvoljava da viđam dečak,a a ja želim da mi se zakonski odredi broj sati koje u toku nedelje mogu nesmetano da provedem sa njim. Dete naravno treba da ostane s majkom i to niko ne dovodi u pitanje  –  kaže Andrej u intervjuu za najnoviji broj magazina Story.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker