Jelena Rozga: Relaksira me novogodišnji šoping

0
Popularna hrvatska pevačica koja se nedavno vratila sa američke mini-turneje, otkrila je šta je ovih dana relaksira, kako se priprema za novogodišnje praznike, ali i nastup koji će u novogodišnjoj noći održati u Crnoj Gori.
Jelena Rozga, foto: Promo
Jelena Rozga, foto: Promo

Bivša pevačica grupe Magazin, Jelena Rozga, po povratku sa turneje po Americi i Kanadi otkrila je na koji način se priprema za novogodišnju noć koju će dočekati radno u Bečićima, ali i kako ovih dana uspeva da predahne od poslovnih obaveza i relaksira se.

- Trudim se da vreme provodim sa svojim prijateljima. Takođe,  jedan od najboljih načina za relaksaciju, meni  kao i većini zena, jeste šoping. Nakon prelepih butika u Njujorku, obišla sam i divan modni dvojac ELFS u Hrvatskoj kako bismo spremili odgovarajući stil za nastup u novogodišnjoj večeri, ali i čiju garderobu privatno nosim. Svratila sam i po ono što sam  jednostavno morala imati ove sezone, prekrasnu Must Have Dizajn clutch tašnu beogradske mlade dizajnerke Ane Stojanović, čije kreacije rado nosim.  Sve to nosim za divnu šetnju po Budvi, a od novogodišnje večeri očekujem sjajnu zabavu i fenomenalan provod - izjavila je Jelena Rozga.

makonda-tracker