Nevena Adžemović: Dali smo novu šansu ljubavi

0
Narodna poslanica i bivša modelsica Nevena Adžemović, koja je ove nedelje proslavila trideseti rođendan, potvrdila je za Story kako je obnovila romansu sa bivšim mužem Srđanom Adžemovićem sa kojim ima sina Rastka
Nevena Adžemović, Foto: Luka Šarac, Kurir
Nevena Adžemović, Foto: Luka Šarac, Kurir

Iako se doskora vodila starom izrekom kako pogrejana čorba nikada nije ista kao ona sveže pripremljena, poslanica Nove Srbije i bivša članica grupe Models, Nevena Adžemović, rešila je da pruži novu šansu ljubavi sa bivšim suprugom i poznatim biznismenom Srđanom Adžemovićem. Mada su pojedini mediji pre vremena saznali vest o mogućem pomirenju, lepa brineta još ne želi eksplicitno da iznosi detalje iz svog emotivnog života, ali je u kratkom razgovoru za Story potvrdila govorkanja o obnovljenoj romansi.

- Na prvom mestu mi je sreća našeg sina Rastka čije će me odrastanje zauvek spajati sa njegovim ocem. Istina je međutim i da smo bivši suprug i ja našoj ljubavi dali novu šansu, ali još je rano da prognoziram kako će se nadalje odvijati stvari u mom emotivnom životu - iskrena je Nevena koja se za Srđana udala u maju 2007. godine. U braku su dobili sina Rastka, ali su se ipak početkom 2011. godine razveli. Pomirili su se nedugo posle toga, ali su se ponovo rastali. Ipak, kao da je naslućivala nastavak svoje fatalne romanse, Nevena nije želela da menja prezime, pa je u skupštinsku salu ovog leta ponosno ušetala noseći porodično ime bivšeg supruga sa kojim je ponovo u ljubavi. Nedugo nakon što je iznova našla sreću u emotivnom životu, perspektivna političarka i veoma zapažena poslanica proslavila je ovog utorka svoj trideseti rođendan.

- Polako postajem svesna činjenice da sam već u ozbiljnim godinama. Šalu na stranu, na rođendan sam pevušila stihove: Idu zime idu leta, dođe meni trideseta. Pa mi tako nekad dođe na kraj sveta ja da pođem - smeje se Nevena koja je na svoj rođendan održala prvi govor u Parlamentu čiji je član otkako je letos formirana nova vlada. Ipak, brojne poslovne obaveze ne smetaju joj da se prepusti slatkim privatnim planovima za budućnost pa je tako nedavno za Story istakla kako još ne isključuje mogućnost da po drugi put postane mama.

- Takve stvari se ne planiraju, ali volela bih da imam još dece. Uloga majke je nešto najlepše na svetu i želela bih da moj sin Rastko dobije brata ili sestru - izjavila je ponosna članica najvišeg državnog predstavničkog tela koja se u svojim parlamentarnim aktivnostima bori i za rodnu ravnopravnost.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker