Demi Mur: Osveta u tuđem naručju

0
Mada ni posle godinu dana ne pristaje da bivšem suprugu Eštonu Kučeru da razvod, glumica Demi Mur na sve načine pokušava da privuče njegovu pažnju, a odnedavno to čini kraj dve i po decenije mlađeg momka
Demi Mur, Foto: Guliver
Demi Mur, Foto: Guliver

Više od godinu dana glumici Demi Mur (50) ništa ne pomaže da izađe iz depresije u koju je zapala nakon rastanka sa šesnaest godina mlađim kolegom Eštonom Kučerom. Njih dvoje bili su zajedno skoro sedam godina, a rastali su se nakon što ju je on prevario veče uoči proslave šestogodišnjice njihovog braka. Otkako je saznala da je tadašnji muž vara, Demi se suočila sa problemom poremećaja u ishrani, odala se alkoholu i drogama i pokvarila odnos sa ćerkama, Rumer (23), Skaut (20) i Talulom (18) koje je dobila u braku sa Brusom Vilisom (57). Nedavno je zatražila pomoć i od duhovnog gurua iz Meksika, ali to što javnost bruji kako je njena neprežaljena ljubav u vezi sa Milom Kunis, ne daje joj mira i razbuktava njenu sujetu. Primera dokle sve to može da ide ima nekoliko: ne želi još da administrativno ozvaniči razvod sa Kučerom jer ne mogu da se slože oko podele imovine. Krajem leta pristala je da za honorar od dva miliona dolara napiše knjigu, a preti kako će sadržaj tog štiva biti posvećen razotkrivanju istine o odnosu sa nevernim suprugom. Još jedan primer njene frustracije pokazuje činjenica da je primenila recept oličen u poznatoj izreci Klin se klinom izbija, ali je u slučaju ove holivudske zvezde bolje reći klinac se klincem izbija. Novi u nizu njenih mlađih momaka sa kojim pokušava da preboli rastanak od bivšeg supruga jeste Vito Šnebel (26), sin holivudskog slikara i producenta Džulijana Šnabela.

Demi i Vito prvi put su viđeni zajedno na proslavi rođendana Vladimira Doronina, dečka manekenke Naomi Kembel, gde su počeli da flertuju, da bi na posletku strasno plesali. - Đuskali su  i grlili se pred svima - izjavio je izvor blizak američkom Njujork postu. Isti izvor otkrio je i da su glumica i mladić koji radi kao trgovac umetničkih dela i posle ove zabave nekoliko puta viđeni zajedno. Po holivudskim kuloarima govorka se da Vito voli starije dame, a Demi je i inače poznata kao kuguarka. Vito se navodno zabavljao i sa 23 godine starijom australijskom manekenkom El Mekfirson, dok mu je devojka bila i devet godina starija glumica Liv Tajler. S druge strane, Demi je nekoliko puta očajnički pokušala da Eštonu stavi do znanja kako je i dalje neodoljiva. Mediji su jedno vreme izveštavali o tome da je glumica u vezi sa novozelandskim kolegom Martinom Hendersonom, kao i zvezdom serije Prava krv, Džoom Manganijelom koji je tu vest javno demantovao. Ipak, čini se kako Eštonu ništa od toga nije važno. Njemu je bitna jedino Mila Kunis, izgleda baš onoliko koliko je on fatalan svojoj bivšoj partnerki.

 

Stefan Tošović

 

 

 

 

makonda-tracker