Mladen Pecović: Gitarista mnogih estradnih zvezda snimio spot

0
Mladen Pecović, gitarista koji je sarađivao i sarađuje sa mnogim estradnim zvezdama od kojih su, Romana, Milena Vučić, Dado Glišić, Marko Kon, Seka Aleksić samo neke od njih, i učestvovao u brojnim projektima različitih muzičkih žanrova, snimio je spot za svoj
Mladen Pecović, foto: Story press
Mladen Pecović, foto: Story press

Uporedo sa radom i učešćem u drugim projektima Pecović je odlučio da u budućnosti više vremena i energije uloži u autorski rad, odnosno kako on sam ističe, u nešto u šta zaista veruje.

Kao uvertiru u album na kome intenzivno radi, snimio je spot za pesmu Gora, sa kojom je pobedio na ovogodišnjem beogradskom Guitar Art Festivalu, u kategoriji ethno gitare, i hrvatskom Omiš guitar festu, u kategoriji električna gitara.

- Spot je sniman u Užicu, gradu u kome sam odrastao, na mestima koje volim i koja imaju neku nestvarnu vanvremensku atmosferu - kaže Pecović, ističući zadovoljstvo saradnje sa ekipom koja je realizovala spot.

Osim ekranizovane pesme, za koju je originalnu kompoziciju napisala Brankica Vasić Vasilisa, Pecović je priveo kraju i rad na numerama Whatever i Out of sight.

- Muzika nije takmičenje i jedini pravi motiv za bavljenje njome je ljubav - ističe Mladen Pecović.

makonda-tracker