Bojan Marović: Sa Lorenom su moja jedra uvek puna

1
Nakon što je početkom jeseni okončao vezu sa svojom devojkom Lorenom, pop pevač Bojan Marović opisuje kako je uspeo da obnovi svoju romansu i ponovo uživa kraj voljene osobe za koju kaže da ga razume najbolje na svetu
Bojan Marović, Foto: Vladimir Šporčić
Bojan Marović, Foto: Vladimir Šporčić

Iako se početkom jeseni činilo da je kraj veze pop pevača Bojana Marovića (28)  i studentkinje ekonomije na Univerzitetu Singidunum Lorene Orlić (22), definitivan, ovaj očigledno još zaljubljeni par uspeo je da prevaziđe krizu. Nekoliko meseci koje su proveli razdvojeni, iskoristili su da uoče greške u svom odnosu, a potom i shvatili da ne mogu jedno bez drugog. Na primeru romantičnog pevača i njegove devojke, ispostavilo se da je istinita tvrdnja po kojoj je vreme za ljubav isto što i vetar za vatru - malu gasi, a veliku rasplamsava.

- Nakon svakog prevaziđenog problema, u ljubavi se rađa emocija više. Ponosan sam na to što je Lorena uvek bila čovek prema meni, čak i onda kada smo bili razdvojeni. I sama mi u šali sada kaže kako boljeg ne bi našla čak i da je birala. Raduje me to što je nakon toliko vremena dovoljan samo pogled da se razumemo – s osmehom govori Bojan i ne krije da kada među  njima dođe do razmirica, Lorena kontroliše situaciju.

- Uvek u šali kažem kako je moja Loki veliki šef i pravi mangup. Kad god imam problem, ume to da istoleriše, ali i da mi podigne energiju ako mi je to potrebno. I ljudi iz mog okruženja je vole zato što je veliki drugar. Nijedna razdvojenost ne može da unazadi naš odnos jer će emocije koje gajimo uvek ostati iste. Lorena je moj prijatelj, drug, moja devojka, moje sve... Jedra su mi uvek puna kada sam s njom – iskren je uspešni pop pevač koji je odavno naučio da balansira između posla i ljubavi.

- Suđeno mi je da mi muzika bude u prvom planu, ali trudim se da to ne utiče mnogo na moj privatni život. Nije lako biti javna ličnost i verujem da zbog toga i Lorena oseća veliki pritisak. Ipak, i pored svega uživam u svakom segmentu posla kojim se bavim. Šta god da se desi, uvek idem napred, pa verujem da je ovaj moj stav i održao našu vezu. Jednostavno, oboje smo se uhvatili u koštac sa problemima koje nam je ritam života nametnuo – govori Bojan koji će se nakon zapaženog učešća u rijaliti šou-programu Prvi kuvar Srbije, početkom sledeće godine uputiti u Meksiko gde ga očekuje i prvi glumački angažman.

- Reč je o humanitarnom projektu, filmu koji ima za cilj prikupljanje pomoći deci oboleloj od leukemije. Producenti su se u početku zainteresovali za to da napišem muziku za ovo ostvarenje, a dogovoreno je i da iskoriste moju numeru Zbog mene i tebe, koju su meksički glumci već prepevali na svoj jezik. U međuvremenu, rodila se ideja da se oprobam kao glumac, što sam i prihvatio. U Meksiko 10. januara putujem sa producentkinjom Jelenom Brkić i stilistom Banetom Devićem. Da budem iskren, više nemam tremu, već obazrivost da sve bude kako treba – zaključuje Bojan. 

Danilo Mašojević

makonda-tracker