Marinko Madžgalj prvog januara u Gradu otvorenog srca

1
Deo programa beogradske manifestacije Grad otvorenog srca, biće i ove godine obeležen na opštini Čukarica, manifestacijom Požeška – Ulica otvorenog srca. Ovaj događaj će se održati u utorak, prvog januara 2013. godine, od 12 do 16 časova.
Marinko Madžgalj, foto: Story press
Marinko Madžgalj, foto: Story press

Nа bini koje će biti postаvljena u Požeškoj ulici, smenjivаće se poznati srpski bendovi, solisti, DJ-evi i poznati Čukaričani, а ulicom će prošetati klovnovi, žongleri, аkrobаte i ulični zаbаvljаči. Već 25 godina, koliko postoji manifestacija Ulica otvorenog srca, ona ima humanitarni karakter - tokom manifestacije prodavaće se crveni nosići, a oni koji ih budu nosili podržaće rad rad Osnovne škole za decu sa posebnim potrebama Miloje Pavlović. Za muzički program biće zaduženi Marinko Madžgalj i Las personas mal educado bend, Zemlja Gruva i bend Milioneri.

Prošlogodišnju manifestaciju u Požeškoj ulici posetilo je oko 30 hiljada naših sugrađana, a sama manifestacija je proglašena najlepšim uličnim dešavanjem u gradu. Organizator manifestacije je gradska opština Čukarica.

Manifestacija Grad otvorenog srca se osim u opštini Čukarica, održava i u nekoliko drugih beogradskih opština, a tradicionalna manifestacija Ulica otvorenog srca se održava u Svetogorskoj ulici.

makonda-tracker