Đuričko, Okanović i Đolo Đolo u Exit (R)Evoluciji

1
Exit (R)Evoluciji na samom početku kampanje odlučili su da se priključe i mnoga poznata lica srpske javne i kulturne scene.

Poznati glumci Nikola Đuričko i Nenad Okanović, kao i Đolo Đolo iz Beogradskog sindikata su među prvima dali svoj doprinos u novom talasu (R)Evolucije krenuvši u avanturu snimanja serije reklamnih spotova koji najavljuju predstojeći EXIT festival. Tizer spot (prvi u nizu spotova), srpska javnost će premijerno moći da vidi već danas tačno u podne na exitfest.org, dok će televizijska premijera spota biti emitovana u narednih nekoliko dana.

EXIT kreće u (R)Evoluciju, a koja će svoju kulminaciju doživeti od 10. do 14. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi. Prodaja ulaznica za Exit Tribe je počela i traje do 25. 12. 2012.

Od 21. 12. 2012. od 12h počinje prodaja ulaznica po promotivnoj ceni od 4.990 dinara, koje će biti dostupne u veoma limitiranom broju na Gigstix.com. Najbrži i najodlučniji će na taj način doći do ulaznice sa popustom od skoro 60% u odnosu na punu cenu paketa koji će biti dostupan u danima pred festival. Puna cena za Exit 2013 će iznositi 11.990 dinara.

Tizer spot možete pogledati putem sledećeg linka:

TAGOVI: promocija123
makonda-tracker