Zvezda serije Glee Naja Rivera u novom spotu 2Cellos

0

2Cellos je upravo objavio najnoviji spot za pesmu Supermassive Black Hole koja će se naći na njihovom drugom albumu IN2ITION. U pitanju je obrada pesme benda Muse koji su momci iz 2Cellos snimili zajedno sa zvezdom serije Glee Najom Rivera.

Ovaj video razlikuje se od svega što su Luka i Stjepan do sada snimili, jer provokativna i seksi Naja daje njihovom izvođenju potpuno novu dimenziju. Saradnja sa njom nastala je kada su 2Cellos kao specijalni muzički gosti, nastupili u hit TV seriji Glee u epizodi posvećenoj Majklu Džeksonu.

 

 

Pesma Smooth Criminal u aranžmanu 2Cellos sa glumcima Grantom Gastinom i Najom Rivera iz te epizode, ostvarila je odličan uspeh našavši se u prvih 10 pesama na Bilbordovoj listi.

Supermassive Black Hole je druga pesma sa njihovog novog albuma za koju su 2Cellos uradili muzički spot. Album IN2ITION biće objavljen u januaru za izdavačku kuću Sony. Prvi spot bio je za obradu Highway 2 Hell sa gitaristom Stivom Vajom.

Koncert u Beogradu 28. decembra biće njihov poslednji nastup ove godine ali su zato već napravili gust raspored i za 2013. godinu.

Ulaznice po cenama od 1500, 2200, 2500, 2800 i 3300 dinara su u prodaji na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Sava centar, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs, www.tickets.rs

makonda-tracker