Tamara Eklston: Za Božić bih volela da tata i mama ponovo budu zajedno

0
Poznata bogatašica Božić će provesti u Los Anđelesu sa majkom Slavicom, sestrom Petrom i njenim suprugom Džejmsim, a otkriva da žali za danima kada su slavili Božić porodično, sa njenim ocem Bernijem.
Tamara Eklston, foto: Profimedia
Tamara Eklston, foto: Profimedia

Ćerka prvog čoveka Formule 1, Bernija Eklstona, otkrila je svoju božićnu želju za koju je svesna da se ipak ne može ostvariti niti kupiti novcem.

Tamara Ekleston bi za Božić više od svega želela da ponovo vidi svoje roditelje zajedno. Bogatašica je bila slomljena kada su joj se roditelji rastali pre tri godine, ali oš veći šok doživela je kada joj se otac ove godine oženio 46 godina mlađom Brazilkom Fabianom Flosi u njihovoj kući u Švajcarskoj, u kojoj je Tamara nekada sa roditeljima i sestrom Petrom provodila Božiće.

- Postoji sebičan deo mene koji želi da ponovo budu zajedno. Uzrujala sam se kada sam razmišljala sa kim ću provesti praznik. Uvek smo imali porodičnu proslavu Božića. Svi moji Božići tokom odrastanja bili su neverovatni. Bili bismo u Švajcarskoj u snegu i išli na skijanje u popodnevnim satima. Ipak, vremena su se sada promenila. To je tužno. Kada su se rastali teško sam se nosila sa tim. To je bila velika promena, a ja se ne nosim dobro sa promenama - požalila se bogatašica koja ocu Berniju nije bila na venčanju iz lojalnosti prema majci.

Dodala je i da je za nju bio veliki šok videti oca sa drugom ženom i priznala da je ipak srećna jer je svesna da su njeni roditelji srećniji sada kada su daleko jednog od drugog.

Nakon raskida sa dečkom Omarom Kijamijem u julu, Tamara je ove godine odlučila da Božić provede u Los Anđelesu sa sestrom Petrom, njezinim suprugom Džejmsom Stantom i majkom Slavicom

- Neću videti tatu, ali sigurna sam da ćemo se videti kada se vratim. Nakon godine koju sam imala, lepo je pobeći za promenu. Želim tradicionalni Božić kakve smo i mi imali, ali u Los Anđelesu. Petra i ja smo letos  išle na kurs iz kulinarstva, jer sam stvarno želela da naučim da kuvam. Nisam još imala priliku da kuvam za nekoga, tako da je sada pravo vreme za to - rekla je Tamara. 

Komentarisala je da joj je otac jako velikodušan kada su u pitanju pokloni.

- Prošle godine mi je kupio putni kofer jer zna koliko volim da putujem. Kada sam bila dete vodio me je u šoping kako bih kupila odeću za Božić. Ove godine bih htela još jednog psića. Želim čivavu. Već imam dve, pa bih htela trećeg musketara. Zovu se Frenki i Djuk. Moja sestra kupuje najbolje poklone na svetu. Poklanja mi odeću ili torbe -  izjavila je bogatašica.

makonda-tracker