Met Dejmon: Ben Aflek i ja nismo u homoseksualnim odnosima!

0
Nakon filma Dobri Vil Hanting i iznenadnog uspeha i postignute slave glumaca Meta Dejmona i Bena Afleka, u mnogim tabloidima počele su da kruže glasine o mogućem homoseksualnom odnosu između njih dvojice. Dejmon sve do sada nije govorio o tim glasinama.
Met Dejmon, foto: Profimedia
Met Dejmon, foto: Profimedia

Glumac Met Dejmon konačno je progovorio o njegovom odnosu sa glumcem Benom Aflekom, i tako opovrgao mnoge spekulacija da su njih dvojica u homoseksualnim odnosima.

- Nikada do sada nisam opovrgao te glasine jer sam bio uvređen time, a nisam želeo da povredim svoje prijatelje koji su homoseksualci. Svi su se ponašali kao da je to neka bolest i to me je dovelo u neugodnu situaciju - rekao je Dejmon.

Glasine o njegovoj homoseksualnosti, ali i napadi na homoseksualce,  smanjili su se poslednjih godina. Dejmon kaže da je sretan zbog napretka koji je napravila homoseksualna zajednica.

- Činenica da Elen DeDženeris može otvoreno reći sve o svojoj seksualnoj orjentaciji je prelepa i moćna, a velika je stvar to što to nikoga ne zanima - rekao je Dejmon za magazin Playboy.

Dejmon će uskoro glumiti Skota Torsona, ljubavnika poznatog američkog pijaniste Liberacea, u filmu Behind the Candelebra.

- Da je Liberace danas živ, svi bi voleli njegovu muziku i nikoga ne bi zanimao njegov privatni život - dodao je Dejmon.

makonda-tracker