Lindzi Lohan: Izgubila sam kontrolu nad svojim životom

0
Glumica Lindzi Lohan u razgovoru sa prijateljima priznala je da je svesna da je skrenula sa puta i da joj očajnički treba profesionalna pomoć.
Lindzi Lohan, foto: Profimedia
Lindzi Lohan, foto: Profimedia

Lindzi je rekla svojim prijateljima kako je mislila da je napravila preokret u svom životu u martu ove godine kada je završila sa obavezama iz uslovne kazne zbog pljačke nakita. I sudija Stefani Sautner tada je upozorio da prestane sa ludim noćnim životom i fokusira se na svoj posao.

Ipak, Lohanova je očito ignorisala taj savet. Sad očajno traži pomoć svog advokata, ali i dalje tvrdi kako su za njene propuste krivi drugi jer su je provocirali.

Ova glumica svesna je da joj je neophodna profesionalna pomoć, a sada je to možda i njen jedini izlaz i spas od zatvorskih rešetaka.

Lindzi je konačno prijateljima naglas priznala kako ima problem sa samokontrolom, odnosno da ne razmišlja mnogo pre nego što nešto uradi.

Podsetimo, glumica je prekršila uslovnu kaznu u junu kada je vozilom udarila u kamion. Policiju je tada slagala da je vozio njen asistent, ali je policija ovih dana istragom utvrdila da to nije istina. Takođe, u novembru se potukla u noćnom klubu.

makonda-tracker