Kejt Hadson: Božić ću proslaviti sa porodicom u rodnom gradu

0
Tridesettrogodišnja glumica ne krije radost zbog predstojećih praznika, koje će provesti u rodnom gradu u Koloradu sa majkom Goldi Houn, sinmovima i ostatkom porodice.
Goldi Houn i Kejt Hadson, foto: Profimedia
Goldi Houn i Kejt Hadson, foto: Profimedia

Glumica Kejt Hadson za portal Access Hollywood govorila je o predstojećim praznicima, kojima  se, kako kaže, uvek raduje, i koje će i ove godine provesti u krugu porodice.

- Svaki Božić slavim u Koloradu, gde sam i odrasla. Cela porodica dolazi – i sva naša deca. Volimo da se družimo, deca se uglavnom sankaju dok mi odrasli odmaramo i pijemo toplu čokoladu  - rekla je Hadsonova.

- Mi smo super-tradicionalna porodica kada je Božić u pitanju. Mama i ja kitimo celu kuću, pravimo sneška – na neki način, sve je to magično – dodala je Kejt.

Hadsonova je otkrila da se raduje kupovini poklona, a da je za neke članove porodice već pripremila iznenađenja.

- Za mamu sam pripremila predivnu maramu od kašmira. Jako mi se svidela, a znam da će se i njoj dopasti – rekla je glumica.

Na pitanje kakve su njene novogodišnje želje i šta bi volela da dobije za Božić, Hadsonova je odgovorila da je najbitnije da pokloni imaju sentimentalnu vrednost.

- Volim poklone sa sentimentalnom vrednošću, posebno ako su ručno rađeni. Mada, nećete pogrešiti ako mi ispečete neke kolačiće, obožavam slatkiše – kroz smeh je odgovorila Kejt.

 

Tijana Radovanović

makonda-tracker