Šon Pen: Nikad me niko nije voleo

0
Oskarovac je otvorio svoju dušu za magazin Esquire i otkrio da misli da ga niko nikad zapravo nije voleo
Šon Pen, foto: Profimedia
Šon Pen, foto: Profimedia

Američki glumac Šon Pen, koji je osamdesetih bio četiri godine u braku sa kraljicom popa, Madonom, tvrdi kako su sve njegove romanse bile lažne.

- Nije me sramota da kažem da želim da me neko voli. Kada se prisetim svojih davnih romansi, mislim da me niko nikada nije voleo. Uvek sam ja bio taj koji je bio nesvestan laži i prevara. Kada se razvedete, tada na videlo izađe istina. Sedite, razmišljate i pitate se šta ste radili i zašto ste verovali da je ta druga osoba bila posvećena vezi na isti način kao i vi. To je ponižavajuće. Neki ljudi se povuku i zatvore nakon nečeg sličnog. Međutim, na mene je to sve imalo suprotan efekat. - bio je iskren Šon.

Poznato je da je njegov sin nakon drugog razvoda, od glumice Robin Rajt, doživeo tešku nezgodu i bio podvrgnut intervenciji na mozgu.

- To se desilo osam meseci nakon razvoda. Mislim da mu je bilo dovoljno teško što je morao da gleda roditelje kako se razvode, a onda se desila i ta nezgoda sa skejtbordom. Međutim, sada je dobro. Nema oštećenja na mozgu. Ima nekoliko ožiljaka, ali je dobro - dodao je Pen, koji je prošle godine bio u kratkoj romansi sa Skarlet Johanson.

makonda-tracker