Josipa Lisac peva za Dan zaljubljenih u Sava Centru

3
Pevačica jedinstvenog glasa i pojave Josipa Lisac održaće koncert za Dan zaljubljenih 14. februara 2013. godine u Sava centru u Beogradu, na kome će istovremeno proslaviti svoj 63. rođendan i obeležiti 40 godina od izlaska kultnog albuma Dnevnik jedne ljubavi.
Josipa Lisac, foto: Promo
Josipa Lisac, foto: Promo

Beogradsku publiku Josipa će podsetiti na Dnevnik jedne ljubavi (1973), njen prvi album koji danas uživa kultni status i mesto u svim antologijama, jer se naprosto radi o zbirci fantastičnih pesama kao što su sa Sreća, O jednoj mladosti, Ležaj od suza...

- Nisu važne godine, a nije važno ni vreme, samo je važna ljubav - kratko kaže pred dolazak u Beograd Josipa Lisac, koja inače 14. februara slavi i svoj rođendan.

Trostruki slavljenički koncert u Sava centru biće prilika da publika čuje i neke od ostalih mnogobrojnih hitova Josipe Lisac, kao što su Magla, Hir, hir, hir, Gdje Dunav ljubi nebo, Boginja, Danas sam luda...

Ulaznice za koncert su već od danas u prodaji po cenama od 1.600, 1.900, 2.200 i 2.500 dinara na blagajni Sava centra i preko mreže Eventim.

I ovaj koncert, kao i svi veći nastupi Josipe Lisac unazad dve decenije biće posvećen Karlu Metikošu.

makonda-tracker