Ana Milenković: Ne postoji lak i lep raskid

0
Pevačica Ana Milenković otkriva razloge raskida svoje četiri i po godine duge romanse sa muzičarem Nikolom Usanovićem, s kojim je posle prošlogodišnje veridbe donedavno planirala i venčanje
Ana Milenković: Foto: Nemanja Novaković
Ana Milenković: Foto: Nemanja Novaković

Pevačica i učesnica rijaliti šou-programa Prvi kuvar Srbije koji se emituje na TV Pink, Ana Milenković (31), nedavno je okončala četiri i po godine dugu vezu sa poznatim muzičarem Nikolom Usanovićem (30) uprkos tome što su se pre samo godinu dana verili. Ana i Nikola važili su za jedan od najskladnijih parova na našoj muzičkoj sceni, pa zato i ne čudi što je Anin i Nikolin raskid iznenadio njihove brojne prijatelje i saradnike. Iako su neki mislili da se u ovu vezu umešala i treća osoba, takve priče nisu ni blizu istini, pošto su brz tempo života i mnogobrojne obaveze presudile do juče skladnom emotivnom odnosu.

- Kada razmislim s ove distance, mislim da smo se previše opteretili poslom i da je to na kraju ugušilo našu vezu. Iskreno, to je bio najveći neprijatelj naše romanse. Zbog obaveza zaboravili smo jedno na drugo i vremenom se emotivno udaljili dozvolivši da nestane naša ljubav – otkriva lepa pevačica, i priznaje da je ponosna na odnos koji su posle raskida uspeli da zadrže.

- Ne postoji lep i lak raskid, ali mi smo normalni ljudi koji su ostvareni u svojim životima i pronašli smo način da to nekako prevaziđemo. Uvek smo lepo funkcionisali kao ljubavni partneri, a i sada se dobro razumemo kada je reč o poslu. Uspeli smo, što je u današnje vreme retkost, da sačuvamo dostojanstvo i sećanje na lepe uspomene po kojima ćemo pamtiti dane naše ljubavi – govori Ana i ne krije da između nje i njenog bivšeg i dalje postoje osećanja.

- Naravno, emocije su još tu, ali ne bih se usudila da kažem kako ćemo se jednog dana pomiriti ili da to nikada nećemo uraditi. Sada svako od nas zna svoje mesto, a verujem i u staru istinitu izreku: Nikad ne reci nikad – iskrena je Ana koja je sada najviše posvećena poslu.

- Kako će sve ovo uticati na moj posao, zaista ne znam, možda će se to tek videti kroz šest meseci ili godinu dana. Naravno da će na mene kao umetnika to ostaviti traga i već sam napisala nekoliko pesama koje su inspirisane mojim trenutnim emotivnim dešavanjima, ali ne znam kada će doći vreme da ih objavim. Sada sam koncentrisana na učešće u Prvom kuvaru Srbije, ali i objavljivanje novog singla Nevidljiva za koji planiram i snimanje spota do Nove godine – otkriva pevačica.

 

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker